Ve středu se hrála odveta Jihočeského poháru. Slaví TJ Hradiště!

0

Před utkáním jsem psali: Kvalita utkání asi nebude tak úplně hodná utkání finále poháru. Hradiště a SK Planá v průběhu poháru vyřadily velké favority, jenomže oba celky toho mají s koncem sezóny tak akorát a jedou "na rezervu". Planá v prvním utkání původně jasně vyhrála 3:0, jenomže i toto utkání bylo zkontumováno kvůli nezaplacenému FAČR příspěvku hráče Čertíka a tak jsou nyní v daleko lepší pozici domácí. Hradiště tak bude hájit náskok 3:0. Utkání začíná v 17:30.

Výsledek: 1:1.

Před utkáním jsem psali: TJ Hradiště má v poháru šanci spravit si alespoň chuť po zpackané sezóně. Tým je v tabulce poslední s pouhými patnácti body, byť nedostává žádné výprasky, tak na body nakonec v zápasech prostě nedosáhne. König a Výrostek navíc v posledním kole viděli zbytečné červené karty a tito hráči tak týmu budou v odvetě chybět. Hradiště má kvalitní ofenzivní hru, když nastřílelo 42 branek ve 24 zápasech, o mnoho více, než týmy v tabulce před ním. O to horší je to ale s obranou - 74 inkasovaných branek je suverénně nejhorší číslo v I.A třídě sk. A.

SK Planá spadla po odečtu devíti bodů z druhého místa I.B třídy sk. A až na šestou pozici, neprohrála už osmkrát v řadě, naposledy remízovala na hřišti Frymburku. Jenomže v závěru soutěže přišel tým o mnoho hráčů, včetně nejlepšího střelce Balogha, a bude zajímavé sledovat, jako jedenáctku nakonec trenér Cimburek v Hradišti v pracovní den od půl šesté bude mít k dispozici.

Pokud bude zopakován průběh prvního zápasu, není vyloučeno, že Planá s výsledkem ještě dokáže něco udělat. Odveta finále startuje v 17:30 v Hradišti.

Vítěz si vybojuje právo startu v republikovém kole poháru a navíc finanční prémii 5000 Kč.

 

TJ Hradiště - SK Planá 1:0 (0:0)

Hosté byli aktivnějším celkem, domácí se soustředili na defenzivu a inkasovali až v 66. minutě. Chvíli na to ale stačili odpovědět a remízovým výsledkem také zápas skončil.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou