Pozor! Zápasy KP v jednotný čas

0

Předposlední kolo nejvyšší krajské soutěže naznalo mnoha změn. Termíny, jenž měly samotné týmy určené již neplatí. Každý tým, který je alespoň teoretickou měrou zapojen v postupových či sestupových bojích musí odehrát svůj zápas v úředně daný termín.

Jedná se o většinu zápasů. Krajský přebor je letos nezvykle vyrovnaný a hranice, která je potřebná pro záchranu se neustále posouvá. Je nepsaným pravidlem, že při šestnáctičlenné tabulce stačí k záchraně 30 bodů. Tuto metu letos překonalo již 15 týmů a to chybí stále dvě kola do konce.

Pouze tři zápasy nejsou potřeba měnit, jelikož se zde "o nic" nehraje. Pětice utkání je buď posunuta na úřední čas, nebo zůstala - případ duelu Hluboká vs Rudolfov. Domácí mají totiž čas svých zápasů určen na nedeli 17:00.

Úřední čas pro 29.kolo je určen na neděli v 17:00!

Mimo tuto hodinu se odehrají pouze dva duely - Písek "B" vs Prachatice (sobota 13:15) a Čimelice vs Veselí (sobota 10:15).


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou