Hned mi psali spoluhráči, že budu platit, směje se Hráč 23.kola Jakub Guldán

0

Sestavu třiadvacátého kola historicky podruhé a hned podruhé v řadě dokázal ovládnout hráč Vejprnic. Drtivým vítězstvím s více jak padesáti procenty hlasů si anketu podmanil dvacetiletý obránce Jakub Guldán. Bek Vejprnic již ve čtvrté minutě nasměroval svůj tým k vítězství, když odražený balón poslal dělovkou do šibenice. Od vás si vysloužil 57 procent vašich hlasů.

 

 

 

 

Jakube, jaká byla vaše první reakce, když jste se o vítězství dozvěděl?

Samozřejmě jsem byl rád. Psali mi to spoluhráči s tím, že budu platit (smích).

 

Věděl jste o nominaci?

Ano. Od kamarádů i trenéra. Jsem díky nim v obraze a vím,  že to nebude zadarmo (úsměv). Ale abych je jen nehanil, samozřejmě mi i gratulovali.

 

Sledujete nový portál fotbalunas.cz?

Pravidelně. Dívám se po každým kole. Je to dobrá věc, lidé tak ví i o nižších ligách.

 

Pojďme k vašemu vítězství. To vám vynesla brzká branka do sítě Manětína, jak byste jí popsal?

Odrazil se balón přímo ke mně, z mé pozice to nebylo nic složitého. Ale bylo dost hráčů ve vápně, tak jsem nevěděl, jestli to umístit k tyči nebo zkusit vše propálit. Dlouho jsem ale neváhal, zkusilo nártem a naštěstí to zapadlo, kam mělo (úsměv).

 

Jak byste utkání zhodnotil?

Domnívám se, že jsme celý zápas měli převahu. Nepouštěli jsme soupeře do velkých šancí, napadali jsme je včas. Měli jsme šance i skóre zvýšit, to se sice bohužel nepovedlo, ale utkání jsme měli pod kontrolou.

 

Tým nyní sbírá důležité výhry, čím to, že jste nezdary dokázali v důležitou chvíli zlomit?

Nám se dařilo již v zimě v přípravě. Ovšem my vždycky, když prohrajeme, tak to máme v hlavách, to je náš problém. Výhrou jsme to prolomili, snažíme se čím dál tím víc a je to znát.

 

Pojďme přímo k vám, jak jste si našel k fotbalu cestu?

Přivedli mě k němu rodiče, když mi bylo pět. Hráli ho mojí starší kamarádi, chtěl jsem s nimi. Tak jsem začal tady ve Vejprnicích v přípravce a zůstal do teď. V žácích jsme hráli nejvyšší ligu, pak ale odešli sponzoři a začali jsme spadávat. Nyní to už hraji jenom pro radost…

 

Post jste si držel od začátku stejný?

V minižácích je to tak, že kdo dřív kopne, ten vyhrává (úsměv). Pak dál jsem většinou hrával zálohu, postupem času šel do obrany a tu si pořád držím. Ta mi asi i nejvíce baví, nejraději totiž celé akce rozehrávám.

 

Věnujete se i jinému sportu?

Určitě. S kamarády hrajeme tenis, rád se v zimě věnuji snowboardingu.

 

Máte nějaký vzor?

Arjen Robben z Bayeru. Je skvělý hráč, líbí se mi jeho styl hry.  

 

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen sportovních úspěchů!

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou