Hráčem 26. kola Krajského přeboru se stal Josef Homolka

0

V hlasování o hráče 26. kola Krajského přeboru byl nejúspěšnější záložník hradecké Slavie Josef Homolka, jeho nejbližším konkurentem byl Jakub Vaníček - brankář Sokolu Kratonohy.

Josef Homolka se ve víkendovém utkání na hřišti Dobrušky blýskl dvěma góly a na obě trefy mu stačilo pouhých pět minut. Homolka otevřel skóre utkání v 18. minutě, aby v minutě 23. zvyšoval náskok svého týmu na dvě branky. Fotbalisté Slavie nakonec připustili menší drama, po průběžném poločasovém vedení 0:3 nechali Dobrušku ve druhé půli málem vyrovnat, když utkání skončilo 2:3. Josef Homolka se tak svými trefami výrazně podepsal pod vítězství svého klubu. 

Jakub Vaníček sice v zápase Kratonoh proti Jaroměři inkasoval dříve než jeho soupeř mezi třemi tyčemi na opačné straně hřiště, ale narozdíl od jaroměřského gólmana za svá záda pustil jen jeden balon. Jeho výkon podpořili jeho spoluhráči v poli a čtyřmi góly obrátili vývoj zápasu ve svůj prospěch. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou