Mužem 18. kola je Lukáš Froněk

0

V 18. kola III. třídy dokázali čtyři hráči nastřílet hattrick. V hlasování o Muže kola se mezi tři dostal, ale jen jeden z nich, a navíc jen na třetí místo. Vítězem se stal Lukáš Froněk z TJ Sokol Římov. Na druhém místě skončil brankář Tadeáš Trnka z TJ Slovan Černý Dub. Nejlepší trojici uzavírá kanonýr René Janoušek z TJ Slavoj Srubec.

1. Lukáš Froněk ( TJ Sokol Římov ) - 61% hlasů

V posledních zápsech podává velmi dobré výkony. V zápase s Borovany B se dokázal dvakrát střelecky prosadit a jeho nominace do sestavy kola se pak proměnila ve vítězství v hlasování o Muže kola.

2. Tadeáš Trnka ( TJ Slovan Černý Dub ) - 33% hlasů

V domácím zápase se Včelnou sice nebyl pod permanentní palbou hostujících hráčů, i přesto si musel poradit s několika nebezpečnými situacemi. Nejen vychytaná nula v domacím zápase, ale i stabilně dobrá forma mu vynesla nominaci do sestavy kola a konečné druhé místo v hlasování o Muže kola.

3. René Janoušek ( TJ Slavoj Srubec ) - 3% hlasů

Nejlepší trojici uzavírá kanonýr Srubce, René Janoušek. V odvetné části pokračuje dále v brankových hodech, tentokrát to odnesl třemi zásahy tým Akry ČB. I přes drobné zranění dokázal na jaře nastřílet 11 branek. V celkové tabulce mu pak jeho jarní forma vynesla první místo, když dohromady nastřílel 17 branek, "zatím".


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou