Cenné vítězství díky hlasvání diváků zaznamenal za svůj páteční a sobotní výkon Pavel Rašín

0

Velmi cenný triumf zaznamenal díky hlasům svých fanoušků a příznivců Pavel Rašín, který přebral od Radka Mráze pomyslné žezlo pro vítěze našeho hlasování o hráče kola. Jeho vítězství je však ještě o něco cennější a lichotivější, než ve všech předchozích případech. Při zvláštní příležitosti, kdy bylo šestnácté kolo přeložneo na pátek před hracím víkendem, jsme se rozhodli dohrávku a aktuální kolo sjednotit v jedno. Což znamenalo, že probojovat se do sestavy kola a navíc v ní i zvítězit, bylo daleko těžší, hráč totiž musle předvést v jednom z utkání buď naprosto skvostný výkon, nebo vynikat a býd důležitým v obou z nich. Proto není žádnou náhodou, že se vítězem stal právě středopolař Rašín z Lázní. Je ve skvělé formě a řadí se mezi nejdůležitější hráče soutěže. Vyčnívá v každém utkání a v naší sestavě kola rozhodně není nováčem. Na vítězství si nemohl vybrat lepší chvíli, než je nyní. Vyhrál navíc s obrovským náskokem a až daleko za ním skončili vyrovnaní, Marcel Hocmann a Petr Kopáček, tedy druhý a třetí. 

Není se skoro, co divit, že v hlasování, kde šlo především o stálejší formu a dlouhodobější vyčnívání vyhrál zrovna Pavel Rašín (Sokol Konstantinovy Lázně). Pavel je jedním z nejkavlitnějších a nejdůležitějších středopolařů soutěže, navíc je to obrovský univerzál a má skvělou formu. V naší sestavě kola se neumisťuje poze výjimečně, nikdy ale ještě nevyhrál. Pro to si vybral teď asi tu nejvhodnější chvíli. V obou utkáních se opět ukázal jako motro týmu. V pátek byl naprostým srdcem celého utkání, měl okrytou defenzivu a řídil i ofenzivu, byl zkrátka u všeho. V tomto utkání navíc Lázně vyhrály pouze 1:0 a hádejte, kdo dal tento gól. Myslím, že se mýlit nebudete. Pavel si od Vás vysloužil překrásných 63% hlasů.

Druhé místo pak paří Marcelu Hocmannovi (Sokol Bor), tomu na druhé místo stačilo nevídaně pohých devět procent. Marcelovi se také daří už delší dobu, ale tak, jako náš vítěz asi opravdu nevyniká. V sobotu to ale byl právě on, tan který perfektně řídil Bor a proti Lázním ho dovedl až k zaslouženému vítězství. Byl všude, zajišťoval defenzivu a perfektně podporoval ofenzivu. Odvedl navíc i velký kus černé práce a to se mezi otbalisty vysoce cení. Dobře ale hrál také v pátek proti Černošínu, kterému dokonce dokázal dát i gól. Zde však jeho role nebyla tak důležitá. I tak mu to ale na střero stačilo.

Devět procent Vašich hlasů si vysloužil také muž z bronzového stupínku, kterého od Hocmanna dělil pouze heden jediný hlas. Tomuto stoperovi se parádně vydařila páteční dohrávka, ale nezahálel ani v neděli. Je to stabilně dobrý obránce, v soutěži možná jeden z nejlepších. Skvěle brání a obírá soupeře o míč, často navíc stačí i podporovat skvěle i útočná tažení svého celku. Petr Kopáček (Sokol Damnov) zde zkráta není žádnou náhodou.

Všem vítězům závěrem ještě jednou gratulujeme.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou