O titul mistra ligy nad 40 let si zahraje brodský Slovan

0

POLNÁ – Fotbalisté Slovanu Havlíčkův Brod po postupu z okresu přes Pohled a Lípu a vyhráli v pátek 8. 5. v Polné také krajské finále a na konci května si v Praze zahrají o titul mistra České republiky hráčů nad 40 let.

Fotbal „starých pánů“ se hraje na polovině hřiště v počtu 6 + 1 a jedenáctka, reprezentující Slovan, se vytvořila kolem realizačního týmu divizního áčka. Hrajícím manažerem Old Boys je Milan Meloun. V prvním zápase turnaje porazila Brtnice (OFS Jihlava) Třebenice 4:2 a poražený tým z Třebíčska byl prvním soupeřem Brodu. Než se Slovanisté zahřáli na provozní teplotu, tak prohrávali 0:2. Pak výsledek otočili na 4:2, ale v závěru polevili a nakonec byli rádi za remízu 4:4 (góly: Zeman, Kuchta, Polák, Veselý). V boji o postup už Slovan exceloval a Brtnici porazil jednoznačně 6:2 po půli 3:1. Dvakrát se trefil Zeman, jednou Kuchta, Pabousek, Polák a Karlík.

Celostátní finále začíná v Praze na stadionu Motorletu v pátek 29. května a Havlíčkův Brod se ve čtyřčlenné základní skupině utká se zástupci Moravskoslezského kraje, Pardubického kraje a Prahy. Dva nejlepší týmy postoupí do semifinále.

Na snímku Marie Sobotkové jsou všichni vítězové. Stojící zleva: Petr Uhlíř, Miroslav Fišer, Jan Tuhý, Jindřich Veselý, František Polák a Jiří Pabousek. V podřepu zleva: Pavel Kuchta, Ivan Rezničenko, Milan Meloun, Richard Zeman a Petr Karlík.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou