TIP Experta - 27. kolo - Karel Jeřábek - Slavia Louňovice

0

"V této kvalitní soutěži může porazit každý každého" uvedl v jednom ze starších rozhovorů náš dnešní tipér Karel Jeřábek, hlavní trenér Slavie Louňovice. Tento fakt společně s bodově vyrovnaným ročníkem je jen dokladem toho, jak složitou měl roli. Na druhou stranu zkušenosti a znalost soutěže mluví jednoznačně v jeho prospěch. Jak tedy vidí Karel Jeřábek 27. kolo ČFL? 

 

 

 

 

Písek - Čáslav - tip 1
Pro mě jednoznačná jednička. Písek má na jaře výbornou formu, vyhráli u nás, poté porazili doma i Střížkov, takže nepředpokládám že by zápas nezvládli. Jejich jarní cíle jsou jasné a vyhráno ještě nemají, takže jasná jedna.

Bohemians Praha - Vyšehrad - tip 1
Tady už tak optimistický nejsem, ale přesto si myslím, že Střížkov po prohře v Písku nebude chtít znovu jen tak ztratit. Postup mají sice jasný, ale tu chybu budou chtít napravit. Takže přece jen jednička.

Chrudim - Zápy - tip 1
Chrudim doma neprohrává. S Benešovem ztráceli už tři branky a ještě dokázali vyhrát na penalty. Doma málokdy zaváhají, takže opět jasná jednička.

Meteor Praha - Štěchovice - tip 0
Tady je to těžší. Štěchovice góly nedávají, takže to může být 0:0, nebo těsná výhra na kteroukoli stranu. Spíše věřím v remízu. Penalty netipuji.

Převýšov - Benešov - tip 1
Opět na tipování složitější zápas. Převýšov ještě nemá záchranu jistou a Benešov také musí nějaké body posbírat, přikloním se spíše na stranu domácích.

Louňovice - Chomutov - tip 1
Po třech prohrách už nyní musíme jednoznačně vyhrát. Proto dávám jedna.

Union - Admira Praha - tip 1
Opět jednička, protože Union si doma umí zápas pohlídat. Navíc případná prohra by jim velmi zkomplikovala naplnění jejich jarních cílů.

Jirny - Domažlice - tip 1
Přikloním se na stranu Jirn. Odtud se totiž body opravdu často nevozí. Tipuji tedy další a poslední jedničku.

Panu Karlu Jeřábkovi děkujeme, že si i ve svátek našel čas a chuť odhalit nám své tipy na nadcházející kolo. A nyní nezbývá než sledova, jak úspěšný bude.


Poznámka: Utkání Loko Vltaví - Králův Dvůr bylo odehráno ještě před zveřejněním tohoto článku.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou