Tip experta 21. kolo OP Žďárska: Pavel Menšík

0

21. kolo Okresního přeboru nám natipuje  osmatřicetiletý  Pavel Menšík  rodák z Nové Vsi, který celou svou kariéru spojil s místním klubem. Po žákovských zkušenostech se dostavily nejlepší léta jeho kariéry v dorosteneckém dresu. Místní  hráči  vybojovali poprvé krajskou soutěž, v níž  dobývala  Nová Ves nejvyšší pozice. V mužích i díky opakovaným problémům s  kolenem,  po devíti  letech pendlování mezi A a B týmem,  ukončil aktivní kariéru. Od té doby se věnuje trénování  B-týmu  mužů,  se kterým  před pěti lety vybojoval postup do okresního přeboru.  V něm,  jak doufá, hraje Béčko dodnes důstojnou roli.

Nedvědice – O.Bítýška, Tip 1

V tomto zápase věřím více domácím, protože jsme již s oběma mužstvy na jaře hráli a Nedvědice se mi zdála kvalitnější v obraně, ale i nebezpečnější v útoku. Můj tip je, že mužstvo kolem Zdeňka Prudkého vyhraje.

 

Pohledec - Hamry, Tip 2

Pohled na tabulku jasně určuje favorita tohoto souboje. Vzhledem k tomu, že hráči Hamrů mají skvělou formu, (Zedníček, Zábranský, Danko) určitě si poradí s týmem bojujícím o setrvání v soutěži. Můj tip vítězství Hamrů.

 

Bohdalov – Svratka , Tip 0

Bohdalov si bude chtít na domácím hřišti spravit chuť po prohraném zápase v Nové Vsi, ale nebude to mít s dobře hrající Svratkou vůbec lehké. Svratka si v duelu sousedních týmů v tabulce odveze z Bohdalova bod.

 

Rozsochy - N. Ves B ,Tip 0

V zápase s Rozsochami budeme bojovat o důležité body k udržení v klidném středu tabulky. Naším soupeřem nebudou jenom dobře hrající domácí v čele s kanonýrem Petrem Burešem, ale i značná marodka. Přesto se o body popereme a věřím, že si alespoň bod z Rozsoch odvezeme.

 

Bobrová - R. Svratka , Tip 0

Bobrová na jaře již potrápila nejednoho favorita a myslím si, že i v tomto derby nějaký bod získá. Když se domácím podaří uhlídat střelce Pavla Kříže mohla by bod získat.

 

D. Rožínka - Bory, Tip 2

Domácí budou chtít potvrdit důležité body z Počítek, ale na rozjeté Bory s vynikající střeleckou formou to stačit nebude.

 

Počítky – Křižanov, Tip 2

Křižanov, který je v dobré herní  i  výsledkové formě si odveze z Počítek nejméně bod. Můj tip výhra hostů.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou