2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Navzdory dobrému výkonu si Rakovník neodvezl z Vykáně nakonec ani bod


Branky


0

Po posledním domácím debaklu s Hvozdnicí (1:4) čekal na hráče rakovnického SK těžký zápas ve Vykáni. Hosté přijeli k utkání s cílem poctivě bránit a hrát na rychlé brejky. Trenér Libor Šíma navíc postrádal zraněného stopera Červeného a na jeho místo v sestavě nastoupil po dlouhé době Rohla. Rakovničtí hráli velmi dobře a nebýt dvou momentů, kdy hráči nebyli dostatečně koncentrováni, tak by vyhráli, neboť v utkání byli jednoznačně nebezpečnějším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátku první vážnější situace nastala v 15‘ , kdy si Severin naskočil na parádní roh Sklenky a těsně přestřelil domácí svatyni.

 

Po půl hodině hry zahrál zkušený Lukáš malou domů a domácí brankář Nečas ji chytil do ruky. Hosté měli příležitost nepřímého volného kopu metr ze šesti metrů. Fojtík posunul míč Sklenkovi, který svoji střelou o tyč okolo zdi otevřel brankový účet utkání – 0:1. O pět minut později se hosté mohli radovat podruhé, ale P. Tvrz svoji hlavičku poslal těsně vedle tyče.

 

Ve 37‘ si slabší moment vybrala hostující obrana a zkušený Dlouhý to potrestal. Vybojoval míč ve středu hřiště, následně v souboji přetlačil Rohlu a umístěnou střelou zpoza vápna nedal Kabelemu šanci – 1:1.

 

 

Druhý poločas nabídl vyrovnanější partii než ten první, protože v prvním poločase byli hosté jednoznačně lepším týmem. V 51‘ znovu po rohovém kopu Sklenky zakončoval Severin, ale znovu jeho hlavička těsně minula Nečasovu branku.

 

V 65‘ se hosté ocitli ve velké šanci, když Šedivý šel z levé strany sám na Kabeleho. Rakovnický brankář bravurním zákrokem udržel vyrovnaný stav. O dvě minuty později se situace opakovala, ale tentokrát byl Šedivý úspěšný a střelou na zadní tyč nedal Kabelemu šanci – 2:1.

 

Od osmdesáté minuty hosté vrhli všechny síly do útoku a na hrot se vysunul také Severin. Rakovničtí se dostali k mnoha závarům, ale nedokázali vážněji ohrozit Nečase v brance. Obrovská příležitost přišla v 90‘, kdy Pucholt uvolnil Mareše, který byl sám před brankářem. Jeho prudká střela ovšem mířila mimo branku a nakonec trefila nabíhajícího M. Tvrze, který ovšem zakončil vedle odkryté svatyně.

 

Ani tento zápas bohužel neukončil výsledkovou krizi rakovnického SK, které z posledních šesti zápasů získalo jen pouhé dva body.

 

 

autor: Marek Tvrz

 



Místo: FK Čechie vykáň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cichra David - VYHNAL Karel, POLÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.