Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 17:30

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bradýs opět potvrdil svoji neporazitelnost a vede tak tabulku


Branky


0

Hráči Brandýsa přijeli do Poříčí ve velmi dobré náladě. Věděli, že jsou na soupeře patřičně připraveni a dokázali to svými výkony na hřišti. Produktivita některých hráčů tomu přispěla nemalou měrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo jasno

V prvním poločase celek z Brandýsa hrál převážně na polovině soupeře. Třemi rychými góly v podstatě rozhodl utkání a mohl tak s klidem kontrolovat hru v druhé polovině. Prvním, kdo otevřel skóre byl v již v 6. minutě Kovařík, který dával podél golmana (0:1). Ve 24. minutě navýšil Folwarczny, po sklepnutí proti noze na vápně trefil parádně proti tyči (0:2). Domácí odpověděli ve 32. minutě po parádně zahraném trestném kopu proměnil Rejhon (1:2). Folwarczny se blýsknul i ve 38. minutě. Po vydařeném testném kopu hlavou navýšil na 1:3. Hosté šli do utkání na plno. V první polovině se již mnoho fotbalových zázraků neodehrálo a hra se tak pomalu překlopila do druhé poločasu. 

Góly pouze do jedné brány

Do druhé poloviny utkání hosté vstoupili opět aktivněji. Hru již kontrolovali naplno a nedovoli soupeři vytvořit si jedinou kloubnou akci. Vš podstatné se odehrálo v podstatě až na samotném konci utkání. Nejprve v 67. minutě opět Kovařík vystihl rozehrávku obrany domácích a balon zachytil. Pohotovou střelou navýšil na 1:4. Na konci utkání v 88. minutě po rozehrávce trestného kopu, nešikovně zakončoval do vlastní brány Staněk. Zřejmě došlo ke kontaktu s protihráčem, ale sudí vyhodnotil situaci jako čistou a gól uznal (2:4).



Ohlasy k zápasu



FK Brandýs nad Labem
Miroslav Sunkovský (trenér Brandýsa): ,,Já vím, že Poříčí má velmi kvalitní tým, ale my jsme tvrdě trénovali a připravovali se na zápas jako na každý jiný"



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - J. Vosáhlo [-] , M. Jíša [-] , V. Přitasil [-] (64. J. Jírů [-] ) , O. Páv [-] (77. F. Sedláček [-] ) , P. Havlíček [-] , D. Rejhon [-] , M. Klauz [-] (46. J. Trpišovský [-] ) , R. Křivohlavý [-] , J. Pohorský [-] (74. V. Balata [-] ) , K. Vacek [-] (83. D. Verner [-] )

FK Brandýs nad Labem
J. Janáček [-] - M. Baloun [-] , J. Stross [-] , M. Stross [-] , J. Reichert [-] - M. Urban [-] (79. J. Staněk [-] ) , M. Kubeš [-] , F. Braborec [-] (51. V. Bojkovič [-] ) , D. Folwarczny [-] , M. Moravský [-] - M. Kovařík [-] -

ŽK: 37. M. Klauz - 68. V. Bojkovič , 85. M. Baloun .
Hráči zápasu: D. Rejhon - D. Folwarczny , M. Kubeš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zuskin Petr - DOHNAL Lukáš, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.