0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany po těžkém zápase porazily Hradiště a vezou domů 2 body. Rozhodovat musely až penalty


Branky


0

Že to bude zajímavý zápas naznačovaly již výsledky z minulích kol. Hradiště doma vyhrálo před 14 dny na Brandýsem, který je první. Minulé kolo poté porazili vysoko Lhotu 4:0. Ale průběh utkání byl překvapující. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laxní přístup domácích

V prvním poločase utkání byli domácí takříkajíc ,,zakřiknutí,,. Hosté tlačili prvních 30 minut pořádně na pilu a hráči z Mnichova Hradiště měli co dělat, aby ubránili svou bránu. Jako adekvátní příklad může sloužit to, že tým ze Zbuzan si za prvních cca 20 minut vypracoval 8 standardních situací. Bohužel, nebo bohudík neproměnili ani jednu z nich. ve druhé polovině první půle se domácí mužstvo přeci jen osmělilo a ukázalo, že i oni umějí pořádně zatopit pod kotlem. Vypracovali si krásné dvě šance, z toho jednu vyloženě gólovou. Razák, který zde figuroval jako hlavní aktér netrefil ideálně balón a svému týmu tak neulehčil vstup do druhého poločasu. 

Hra zůstává stejná

 

Ve druhém poločase se na hře obou týmů prakticky nic nezměnilo. Pokud bychom mluvili v číslech, tak poměr sil obou mužstev zde byl 45:55 ve prospěch Zbuzan. Čili de facto vyrovnaná hra. Obrovskou škodou byla neproměněná šance v kooperaci Razák/ Maryška. Hosté pak mohli rozhodnout v samotném závěru utkání, kdy po zahrání rohového kopu Karda nastřelil břevno. ,,Myslím, že utkání bylo pro tým Zbuzan kruté. Bušili do nás a my se bránili. Mohli s přehledem vyhrát v normální hrací době" řekl trenér Hradiště, pan Jan Broschinský. Utkání tedy skončilo nerozhodně za stavu 0:0 a o vítězi musely rozhodnout penalty. 

Domácí opory nedaly

Domácím chytil pokutový kop Čontofalský v 2. sérii, v 3. šla střela vedle. Zy tým Zbuzan proměnili Šírl, Lička, Brodský a Maleček, Ksandr ve 3. sérii nastřelil tyč. Velkým zklamáním pro trenéra domácích bylo selhání dua Horák, Krejza. Neproměnili a nechali si tak utéct cenné body. 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Jan Broschinský (trenér Hradiště): ,,Myslím, že za to co kluci předvedli v defenzívě musím smeknout klobouk. Ofenzíva tentokrát nebyla naše silná stránka, ale to je prostě fotbal"




Sestavy


Mnichovohradišťský SK
O. Knobloch [-] - J. Horák [-] , J. Zajíček [-] , J. Maryška [-] , J. Špetlík [-] , D. Pokorný [-] , F. Razák [-] (86. T. Hofman [-] ) , J. Tomašov [-] (80. R. Lakatoš [-] ) , M. Jíra [-] , F. Krejza [-] , J. Bajer [-] (74. L. Havel [-] )

FK Zbuzany 1953
K. Čontofalský [-] - M. Maleček [-] , O. Ksandr [-] , L. Karda [-] , R. Barciaga [-] - M. Kincl [-] (55. M. Huňáček [-] ) , J. Kordiák [-] , R. Šírl [-] , M. Lička [-] - J. Brodský [-] , M. Pánek [-] (71. M. Kincl [-] )

ŽK: 47. J. Horák , 70. J. Zajíček , 73. M. Jíra , 90. O. Knobloch - 90. J. Kordiák .
Hráči zápasu: O. Knobloch - R. Šírl .
Místo: MSK. Počet diváků: 210. Rozhodčí: Cílek Martin - VOKOUN Daniel, PEJŠA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.