4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun doma jasně získal tři body. Lhota se dál trápí na chvostu.


Branky


19. M. Horel , 34. J. Krůta , 36. M. Krčma , 88. J. Krůta
0

Domácí šli do zápasu s očekáváním těžkého soupeře. Hráči Lhoty své kvality prokázali již v minulých kolech kdy měli své šance. Ovšem tabulka hovoří jasně! Nicméně tým Berouna k utkání nastupoval s respektem k soupeři, ale i touhou vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

,,Kdo zaváhá, nežere,,

Prvních 10 minut bylo pro domácí celek opařujících, kdy museli doslova přežít dvě gólové šance Lhoty. První vážná situace nastala, když soupeř dostal balón za obranu po chybně zavřené obraně od záložní řady a hosté tak mohli beze strachu pálit na bránu. Ovšem bezúspěšně. Druhá poté nastala po krásně přetaženém míči na zadní tyč, kdy domácí obránce podskočil centrovaný balón a dal tak prostor ke zpracování útočníkovi ze Lhoty. Ani ten, ale ke štěstí domácích svoji ,,gólovku,, bohužel neproměnil a tak se museli hosté připravit na jasnou odvetu.

 

Mužstvo Berouna koncentrovalo své síly na přesné přihrávky a v 19. minutě již sklízelo kýžené ovoce, když Horel dorážel odraženou střelu od brankáře (1:0). Domácí si postupně sjednávali na hřišti respekt. Ve 34. minutě zahrával Grajcar rohový kop a našel skvěle postaveného Krůtu, který už jen doťukával do brány (2:0). Neuplynulo ani 120 vteřin a domácí navýšili o další branku svůj náskok, když po odehrané standardní situaci Kut vyrážel za malé vápno a pohotový Krčma propálil vše, co mu stálo v cestě (3:0). 

 

Odchod do kabiny tak byl z pohledu domácích klidný. 

Hra pod kontrolou

Aktivně dopředu, pořádná defenziva! Tak by se dalo popsat počínání domácích ve druhé půli utkání. Ti si moc dobře pamatují na zápas v Rakovníku, kdy ještě ve druhé polovině utkání vedli 3:1 a na konec podlehli na penalty. Hra se tedy přizpůsobila zcela potřebám domácích a hosté se již prakticky nedostali do žádné velké šance. Nopak již ve 49. minutě se do šance dostal Horel, který ale neproměnil. Až ke konci utkání se Horel uvolnil, zpracoval perfektní pas za obranu a šel sám na bránu. Sekundoval mu při tom již zmiňovaný Krůta, který využil lsti svého spoluhráče a dorážel do prázdné brány balón, který prosvištěl podél golmana v 88. minutě (4:0).



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Jiří Krbeček (trenér Berouna): ,,Vstup do utkání nebyl ideální, ale po našich rychlých 3 gólech se vše vyvíjelo v náš prospěch a já jsem byl s naším výkonem velice spokojený"




Sestavy


Český Lev - Union Beroun
D. Hejcman [-] - M. Horel [-] , M. Štrougal [-] (60. L. Rylich [-] ) , P. Vopěnka [-] , R. Grajcar [-] , P. Pipiška [-] , L. Marek [-] (57. T. Kraus [-] ) , M. Duchoň [-] , M. Krčma [-] (80. D. Rajtr [-] ) , D. Počta [-] , J. Krůta [-]

SK Lhota
P. Kut [-] - O. Putík [-] (55. M. Šíma [-] ) , R. Neumann [-] , L. Nachtigal [-] , M. Žahour [-] , M. Zimerman [-] (55. S. Jung [-] ) , Z. Podraný [-] , T. Vydra [-] , L. Primus [-] (70. T. Kavka [-] ) , D. Danylych [-] , R. Zlata [-]

ŽK: 40. P. Vopěnka , 66. M. Krčma - 61. L. Primus , 80. S. Jung .
Hráči zápasu: M. Horel .
Místo: Český Lev - Union Beroun. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Melnar Matěj - RADINA Marek, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.