Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 17:00

4.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Svatá - Chrustenice skončil výhrou domácích, když hosté hráli od 38 minuty v deseti


Branky


0

Tým z Chrustenic sehrál zápas 4 kola na hřišti Svaté. Konečný výsledek dopadl lépe pro domácí a ty se tak mohli radovat ze třech bodů do tabulky. Hosté z Chrustenic museli po vyloučení hráče Davida Pohlota dohrávat v deseti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žluté karty v úvodu zápasu, červená ve 38. minutě

Pan rozhodčí Jan Špicl zahájil utkání na hřišti týmu Svatá. První minuty zápasu přinesly hned zajímavé okamžiky v podání obou týmů. V páté minutě dostal za faul kartu domácí Daniel Ondračka, který v minulé sezoně hrál právě za Chrustenice. Hosté nezůstali pozadu a v sedmé minutě dostal žlutou kartu i jejich hráč a kapitán, Jan Mužík.I přes hektický začátek a několik šancí, se první branku povedlo vstřelit domácím a to až ve dvacátésedmé minutě, z dálky se trefil Jan Morstein a začasl tak svojí brankovou exhibici. Ve dvacátéosmé minutě faulovat Stanislav Jehlička z Chrustenic domácího Theodora Kahaje, dostal žlutou kartu a Kahaj musel vystřídat kvůli zranění. Na jeho místo nastoupil Dominik Petrov. Další karty padly ve třicátéšesté minutě, a to hned dvě a obě na straně hostů z Chrustenic, Davida Pohlota a Zbyňka Špirita. David Pohlot byl ale v tomto utkání velmi tvrdý a ve třicátéosmé minutě tím oslabil svůj tým, když dostal druhou žlutou kartu a s červenou tak musel opustit hřiště. Chrustenice dohrávali zápas pouze v deseti.

Poslední kartu tohoto polačasu vyáhl rozhodčí v poslední minutě první půle, dostal ji domácí Vít Pelc. Do šaten se odcházelo za stavu 1:0 .

Domácí proti deseti vybojovali vysokou výhru

Druhý poločas začal a na hostech z Chrustenic bylo znát, že by zápas rádi otočili. Vybojovali si i v deseti několik pěkných šancí. V padesátésedmé minutě ale dostali branku oni a domácí Milan Suchý poslal Svatou do vedení 2:0 . O pět minut později ho následoval jeho spoluhráč Jan Morstein a podobnou střelou zvýšil náskok na 3:0 .  Chrustenice v šedesátétřetí minutě střídali, odešel Josef Kaplan a nahradil ho Lukáš Lacina. Toto střídání prospělo ale domácímu týmu. Jan Morstein se trefil potřetí v zápase a připsal si tak hattrick. Dlaší střídání využily oba týmy zároveň, v 69. minutě odešli domácí Daniel Ondračka a z hostů Jan Křižan a nahradili je Pavel Falc ( Svatá) a Martin Mencl ( Chrustenice) . O tři minuty později dokončil svojí brankovou exhibici Jan Morstein, když vstřelil svojí čtvrtou branku v zápase. Na tento poslední gól dokázali hosté odpovědět a v 74. minutě tak vstřelili svůj první gól, postaral se o něj Josef Špringl

V poslední minutě zápasu si ještě za zbytečný faul připsal střelec čtyř branek a kapitán domácích, Jan Morstein, žlutou kartu. Rozhodčí zápas ukončil a domácí se tak mohli radovat z výhry 5:1 .



Ohlasy k zápasu


Svatá
Vedoucí mužstva: Byl to super zápas, vyhráli jsme vysokým výsledkem. Pro diváky to určitě bylo také zajímavé, padlo několik karta, viděli jsme vyloučení a šest branek. Pro nás to dopadlo o poznání lépe a snad příští týden navážeme na tuto hru.




Sestavy


Svatá
M. Falc [-] - R. Bartoníček [-] , L. Havlíček [-] , V. Pelc [-] (82. M. Helebrant [-] ) , M. Suchý [-] , T. Kahaj [-] (28. D. Petrov [-] ) , M. Vůjta [-] , J. Morstein [-] , D. Ondračka [-] (69. P. Falc [-] ) , A. Vlasák [-] , D. Kúdela [-]

TJ Chrustenice
M. Václavek [-] - S. Jehlička [-] - J. Křižan [-] (69. M. Mencl [-] ) , J. Kaplan [-] (63. L. Lacina [-] ) , J. Mužík [-] , D. Pohlot [-] , J. Špringl [-] - R. Zeisberg [-] , Z. Špirit [-] , J. Veber [-] , V. Veber [-]

ŽK: 5. D. Ondračka , 45. V. Pelc , 52. D. Petrov , 89. J. Morstein - 7. J. Mužík , 28. S. Jehlička , 36. Z. Špirit , 36. D. Pohlot . ČK: 38. D. Pohlot .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠPICL Jan - KVASNIČKA Jiří (N), ŠPAČEK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.