Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Divize C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra jede na vlně, Náchod nebyl překážkou


Branky


10. L. Smejkal , 33. J. Souček , 56. L. Smejkal , 70. Z. Vaňous , 80. M. Opina , 89. R. Ráb - 88. P. Jimmy
0

Hráči i příznivci Jiskry si podzim náležitě užívají, aktuální formu svěřenců trenéra Chudého odnesl v sobotu Náchod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smejkal se trefil po návratu po zranění

Hosté mají ve svém středu řadu hráčů se zajímavou fotbalovou minulostí, ale vyrovnaný průběh udrželi jen několik minut v úvodu. Varovat je měla už situace z 1. min., kdy po úniku a centru Smejkala zblízka netrefili Opina ani Vaňous. Gólem neskončila ani pěkná střela Nágla v 8. min. Po jedné z řídkých návštěv Náchoda před brankou Krátkého v 10. min., následoval bleskový protiútok, který založil Vaňous, přihrál Opinovi, jenž okamžitě nastartoval Smejkala a ten svůj návrat po vleklých zraněních oslavil skvělým únikem i zakončením – 1:0.

 

Poté si domácí vypracovali řadu dalších nadějných situací, ale ujal se až krásný nákop Langera z přímého kopu, který v 33. min. našel na zadní tyči volného Součka, jenž neměl problém zvýšit na 2:0. O minutu později mohl po akci Součka s Vaňousem zvýšit Opina, mířil však nad branku. Ve 40. min. se po přesném centru Langera dostal k hlavičce Nágl, ani jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel.

Domácí navyšovali

Po přestávce hosté zcela vyklidili pole, domácí si s chutí zastříleli, diváci se skvěle bavili. V 55. min. po akci Langera a centru Vaňouse přestřelili prázdnou branku z několika kroků Smejkal. Dlouho ho to však nemrzelo, krátce nato si totiž naběhl na odražený míč po rohovém kopu, aby nádhernou přízemní střelou z 16m korunoval svůj výtečný výkon – 3:0.

 

V 65. min. se po ideálním uvolnění Vaňousem řítil sám na gólmana Souček, dobře vystřelil, ale míč se od tyče odkulil po brankové čáře do zámezí. V 71. min. hosté znovu jen přihlíželi, jak si po přihrávce Smejkala pohrál Vaňous ve vápně s obránci a přesnou střelou přes celou šířku branky upravuje na 4:0. V 78. min. se v brance Jiskry zahřál Krátký, když vytáhl na roh přímý kop Malého. V 80. min. poslal Ráb z pravé strany centr do vápna, kde po chybě obrany zůstal sám před gólmanem Opina, jenž pohodlně upravil na 5:0.

 

V 83. min. se po přihrávce Opiny mohl mezi střelce zapsat i Kukla, vychytal ho však Baláž. V 88. min. domácí až moc bohorovně rozehrávali před svým vápnem, přišla chyba i faul. Po následném přímém kopu se k odraženému míči dostal Jimmy a zblízka snížil na 5:1. To namíchlo střídající borce Jiskry, v 90. min. zakončil přesný centr Fikejze vydařeným volejem Ráb – 6:1. 

 

AUTOR: JAN SKÁCEL



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Jan Skácel: Výsledek hovoří za vše. Pokud forma vydrží, není Ústí bez šance ani v dalším utkání na hřišti soupeře. V sobotu 29. 10. už od 10.15 hod. začíná zápas v Kutné Hoře.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
J. Krátký [-] - J. Souček [-] (76. R. Ráb [-] ) , M. Opina [-] (84. M. Kopecký [-] ) , Z. Vaňous [-] (89. P. Felgr [-] ) , L. Smejkal [-] (71. M. Kukla [-] ) , M. Brabec [-] , P. Falta [-] , P. Langer [-] , J. Strnad [-] , P. Chleboun [-] , A. Nágl [-] (86. M. Fikejz [-] )

FK Náchod
F. Baláž [-] - M. Ward [-] , M. Punar [-] (46. M. Brich [-] ) , P. Rompotl [-] (77. P. Jimmy [-] ) , M. Moravec [-] , J. Kábrt [-] , A. Rolko [-] - K. Omovie [-] (46. F. Chládek [-] ) , P. Simon [-] - D. Zinke [-] (63. L. Soumar [-] ) , M. Malý [-]

ŽK: 58. M. Moravec .
Počet diváků: 288. Rozhodčí: Dobrý Jan - HURYCH Jan, OPOČENSKÝ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.