3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neratovice na svém hřišti nedopustily překvapení


Branky


0

Domácí Neratovice B v silné sestavě dokázaly porazit poslední tým tabulky z Dlouhé Lhoty, když se střídající Nguyen dokázal trefit již po minutě pobytu na hřišti. Rozdíl mezi oběma týmy se tak zvýšil již na 10 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovíšek gólově vyjadřuje převahu Neratovic

Od začátku utkání bylo jasné, kdo že je favoritem utkání. Domácí tým posílený o několik hráčů širšího kádru A-týmu se do soupeře zakousl a hrozil zejména útoky po obou stranách hřiště. Hosté se soustředili na důraznou obranu a snažili se také co nejvíce využívat hry kapitána Šolce uprostřed hřiště. Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě po rychlé akci domácích po pravé straně hřiště, kdy Moravec přihrál od brankové čáry míč pod sebe, Palanský ho chytře pustil na Lovíška a ten prostřelil z hranice vápna nejistého brankáře hostí. 1:0. Zanedlouho mohli domácí zvýšit svůj náskok, když se do samostatného úniku dostal opět aktivní Moravec, svou šanci ale neproměnil. Do konce poločasu byla k vidění herní převaha domácích, finální fáze se jim ale nedařila, a tak mohli děkovat svému brankáři Pospíšilovi, který včasným vyběhnutím zmařil velkou příležitost hostů.

Nguyen skóruje po minutě na hřišti

Domácí v poločase i přes příznivý stav provedli dvě změny v sestavě a hned ve 49. minutě své vedení zdvojnásobili. Šťastným střelcem byl Palanský, který zužitkoval rohový kop a hlavičku Jíny, kterou dokázal tečovat za záda brankáře Charváta. 2:0. Tato branka vnesla do řad domácích borců více klidu, ne však do úplně finální fáze jejich akcí. Třetí branku tak přidal až v 67. minutě po pěkné kombinační akci a přihrávce od Palanského Nguyen, který na hřiště vyběhl pouhou minutu před tím. 3:0. Dlouhá Lhota mohla korigovat po rohovém kopu a důrazu v brankovém území, ale celou situaci opět dobře vyřešil spolehlivý brankář Pospíšil. V závěru zápasu se zdálo, že hostům dochází síly a domácí ještě zvýraznili svou převahu, na což doplatil obránce hostí Brodský, který musel po dvou žlutých kartách v rozmezí šesti minut předčasně ze hřiště. To bylo z tohoto zápasu vše a Neratovice B zaslouženě porazily Dlouhou Lhotu 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Jsem spokojený za celkem bezproblémový zisk skoro povinných tří bodů, konečně se nám povedlo vstřelit i více branek a žádnou neinkasovat. Na rovinu ale náš soupeř byl zatím nejslabší protivník, se kterým jsme se zatím utkali a prostor pro zlepšení našeho herního projevu stále máme velký. Nyní by to chtělo bodovat i v následujícím zápase na ,,letišti‘‘ Bakov a dostat se tím do horní poloviny vyrovnané tabulky. Pokud zde předvedeme týmový výkon a vyrovnáme se domácím, kteří svůj kádr výrazně omladili i v pohybu, máme i zde šanci uspět.




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
M. Pospíšil [-] - M. Zeman [-] , M. Palanský [-] (80. M. Babovák [-] ) , P. Tláskal [-] , J. Babovák [-] (66. D. Nguyen [-] ) , M. Chládek [-] , J. Moravec [-] (46. T. Lemarie [-] ) , M. Lovíšek [-] (86. L. Frýzek [-] ) , V. Žežulka [-] , P. Jína [-] , T. Dohnal [-] (46. Z. Taňski [-] )

FK Dlouhá Lhota
A. Charvát [-] - A. Limr [-] (66. J. Jenč [-] ) , L. Zdobinský [-] , P. Niklfeld [-] , J. Krouský [-] (16. P. Nastoupil [-] ) , P. Šolc [-] , J. Pastorek [-] (53. F. Vystavěl [-] ) , P. Zelba [-] , J. Vrabec [-] , O. Zdobinský [-] , V. Brodský [-]

ŽK: 23. J. Vrabec , 57. P. Zelba , 73. V. Brodský , 76. P. Šolc . ČK: 79. V. Brodský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Balík Petr - BALÍK Martin, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.