4:1
(1:1)
3. P. Sedláček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíloviště doma uhájilo tři body, mělo ale namále


Branky


34. M. Wágner , 65. P. Kondráš , 69. H. Siegl , 77. J. Moc - 3. P. Sedláček (p.)
0

Z počátku se utkání pro domácí Jíloviště nevyvíjelo nejlépe. Od prvních minut prohrávalo a na jejich hře to bylo znát. Potom se ale tým semknul a předvedl krásný fotbal, kdy nakonec otočili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí, tlak srovnali

Již první minuty je pro domácí tý nevyvíjely dobře. Po nešťastném zákroku Siegla ve 3. minutě byla proti Jílovišti písknuta penalta. Za míč se postavil Sedláček a po hvizdu sudího Cichry se nemýlil a balón umístil do brány (0:1). Po následujících cca 20 minut byla hra pro domácí jíloviště spíše trápením s nouzí. Nevytvořili si žádnou kloubnou šanci. Naopak soupeř s šancemi nezahálel a pár hezkých jich nabídl přihlížejícím. Bohužel s nezdárným koncem.

 

Po 30 minutách se domácí mužstvo srovnalo a přetrvávající tlak borců z Poříčan vyrovnal. Na hřišti tak dominovali od této chvíle domácí. Ve 34. minutě po krásné akci po levé straně se k míči dostal Wágner, který se utrhl a střelou po zemi z vápna poslal balón k tyči (1:1). Stav do konce první půle se poté již nezměnil. 

 

 

 

Domácí pod parou

Druhý poločas se vyvíjel dobře zejména pro domácí tým. Soupeř podcenil taktiku, když uprostřed pole hrál na dva záložníky proti třem domácím. Tato chybka se ukázala jako nešťastná, když si domácí dokázali vytvořit poměrně dost šancí. Několik z nich bohužel nebylo zakončeno tak, jak se na fotbal sluší a patří, ale to nic nemění na tom, že i tak domácí vstřelili za dalších 45 minut tři góly. V 65. minutě se po autovém vhazování míče zmocnil Kondráš, který uklidil (2:1). Tlak domácích se stupňoval. V 69. minutě přidal další gól Siegl střelou za vápnem (3:1). Jako poslední přidal gól a zvýšil na konečné skóre Moc v 77. minutě (4:1).



Ohlasy k zápasu


TJ Jíloviště
Jan Kočí (kapitán Jíloviště): ,,Máme od minulého kola bojovného ducha. Myslím, že jsme srovnaní jak fotbalově, tak i psychicky. Na naší hře to je vidět"




Sestavy


TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - T. Pecháček [-] , J. Moc [-] (85. M. Adamča [-] ) , P. Kondráš [-] (80. O. Vahala [-] ) , F. Janoušek [-] (59. P. Mlejnek [-] ) , K. Černý [-] , V. Janoušek [-] , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , M. Wágner [-] (80. M. Jiráň [-] ) , H. Siegl [-]

SK Poříčany
V. Krch [-] - M. Doležal [-] , V. Mužík [-] (46. M. Teslík [-] ) , J. Krombholz [-] , P. Sedláček [-] , M. Puk [-] (85. L. Marek [-] ) , O. Puk [-] , M. Štefančík [-] , J. Prejsek [-] , J. Navrátil [-] (80. L. Holler [-] ) , M. Volavka [-] (66. F. Plášil [-] )

Místo: TJ Jíloviště. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Cichra David - VYHNAL Karel, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.