P. Sedláček 27. (p.)
M. Puk 52.
M. Puk 81.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovnickým se nepodařilo využít dlouhou přesilovku


Branky


27. P. Sedláček (p.) , 52. M. Puk , 81. M. Puk - 45. J. Sklenka , 86. J. Sklenka
0

V 9. kole Ondrášovka krajského přeboru zavítali hráči SK Rakovník na půdu do Poříčan, kde je malinké hřiště a domácí tým se prezentuje velmi tvrdou hrou. Hostující hráči chtěli odčinit domácí porážku s Tuchlovicemi a před okresním derby s Novým Strašecím se zvednout. To se bohužel nepovedlo. Navzdory tomu, že Rakovničtí hráli od 37‘ v početní výhodě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S gólem do kabiny

Po opatrném začátku se do první šance dostal domácí Sedláček, který šel sám na Kabeleho v 11. minutě. Hostující brankář parádním zákrokem zabránil domácím jít do vedení v zápase. Domácí se přeci jenom dočkali ve 26. minutě, kdy ve vápně fauloval Sklenka a Sedláček s přehledem proměnil pokutový kop. Ve 37. minutě po rohovém kopu Fojtíka dobře hlavičkoval Červený a domácí kapitán Touš jeho hlavičku zastavil až na brankové čáře rukou. Následovala červená karta pro domácího kapitána a pokutový kop, který ovšem Fojtík napálil jen do břevna. Ve 44. minutě se hostům povedla parádní akce, když si na dlouhý míč za obranu naběhl Sklenka. U míče byl dříve než domácí brankář, sklepl si míč hrudníkem okolo něj a zakončil do odkryté branky (1:1).

 

Vydařené střídání

Druhý poločas začali lépe domácí, když se v 50. minutě prosadili po rychlém brejku a střídající Puk se nemýlil (2:1). Domácí tým se stáhl na své vápno a hosté se nemohli dostat do žádné příležitosti. Rozruch přišel až v 80. minutě, ale před brankou hostů, když se po ztrátě míče hostů a rychlém brejku prosadil znovu Puk (3:1). V 85. minutě Sklenka po sklepnutí Pucholta napálil míč z 20 metrů a domácí brankář byl proti jeho střele krátký (3:2). Utkání se dohrálo u rohového praporku na polovině hostů.

 

autor: Marek Tvrz

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Jiří Holatka (trenér Poříčan): ,,Hráli jsme prakticky 50 minut od deseti a musím říct, že příchodem Martina Puka se hra velice zvedla"




Sestavy


SK Poříčany
V. Krch [-] - M. Doležal [-] , L. Marek [-] (46. L. Holler [-] ) , V. Mužík [-] , P. Sedláček [-] (49. M. Puk [-] ) , O. Puk [-] , M. Teslík [-] (59. J. Krombholz [-] ) , M. Štefančík [-] (46. M. Volavka [-] ) , J. Prejsek [-] , P. Touš [-] , J. Navrátil [-]

SK Rakovník
P. Kabele [-] - M. Fojtík [-] , D. Vild [-] , C. Nwogu [-] , M. Beneš [-] , R. Hamouz [-] (71. P. Faigl [-] ) , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , J. Mareš [-] (59. M. Jirásek [-] ) , J. Červený [-] , P. Tvrz [-]

ŽK: 90. M. Volavka - 54. R. Hamouz , 55. M. Fojtík , 77. J. Červený , 79. P. Tvrz , 82. P. Kabele . ČK: 39. P. Touš .
Hráči zápasu: O. Puk , M. Puk - C. Nwogu , J. Sklenka .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Drábek Tomáš - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.