1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný doma přivítal Lhotu. Ta odjela zpět bez jediného bodu.


Branky


0

Vcelku očekávaný průběh utkání se odehrál tuto sobotu ve Slaném. Domácí tým přehrál Lhotu, která je v současné době na konci tabulky a komplikuje si tak život. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nic k vidění

V 6. minutě na dlouhý centr před Sedláka vyskočil Kavka, ale hlavou branku vysoko přestřelil. V 9. minutě po rohu hostující Lhoty střílel Žahour, míč šel však mimo. Po dalším rohu v 11. minutě hlavičkoval parádně do šibenice Šalamoun, ale Sedlák reagoval hbitým super zákrokem a míč vyrazil mimo bránu. Tikovského centr ze 30. minuty a zakončení Hořejšího, brankáře Vošmíka neohrozilo, neboť míč z hlavy útočníka domácích šel hodně nad. Hanslova střela ze 34 minuty již vypadala nebezpečněji, ale míč se vytočil cca metr vedle brány. Ve 40 minutě to zkusil zpoza šestnáctky Maroušek, ale ani on bránu netrefil. 

Jeden gól a konec zápasu

Hned v první minutě druhého poločasu oblouček z hlavy Podraného dopadl na břevno Sedlákovy brány. V 51. minutě se ocitl po Galbavého uvolnění v šanci bek Kubaška, ale Vošmík zasáhl výborně a konečně si také v utkání poprvé pořádně sáhl na míč. V 55. minutě hosté znovu zazlobili Kavkou, který hlavičkoval jen těsně nad Sedlákovo břevno. Minutu poté Tikovský přihrál Hořejšímu, který střílel přesně, ale Vošmík byl na místě a jeho střelu vyrazil. V 66. minutě vytěsnil Vošmík překvapivou střelu Galbavého z téměř nulového úhlu. O minutu později byl Galbavý faulován a tentýž hráč se chopil šance proměnit trstný kop. Parádní technickou střelou vystavil Vošmíka do role diváka a poslal svoje barvy do vedení. (1:0). V 80. minutě velkou šanci Kavky zmařil druhým velmi pohotovým zákrokem v zápase Sedlák. V 84. minutě míč z hlavy Šalamouna orazítkoval břevno a hosté tak Slaný přitlačili před Sedlákovu bránu ve snaze o vyrovnání. Přichází tak trojí taktické střídání v samotném závěru hrací doby a během čtyřminutového nastavení. Zápas končí a tři body zůstávají po dramatickém závěru na domácí půdě.

 

autor: Milan Šúr (vedoucí mužstva)



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (85. M. Stibor [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (88. D. Procházka [-] ) , U. Ahmed [-] (92. A. Beneš [-] ) , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , P. Klusáček [-] (63. L. Stožický [-] ) , J. Kubaška [-] , M. Pospíšil [-] , P. Čablík [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , R. Neumann [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] , T. Kavka [-] , L. Nachtigal [-] (54. T. Vydra [-] ) , M. Žahour [-] (80. M. Zimerman [-] ) , Z. Podraný [-] , D. Danylych [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 53. J. Kubaška , 59. P. Klusáček , 91. J. Galbavý - 65. R. Zlata , 68. Z. Podraný , 69. M. Šalamoun , 77. R. Hejduk .
Místo: SK Slaný. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mrázek Radek - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.