3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výsledku utkání rozhodovaly penalty. Radovali se domácí.


Branky


0

V sedmém kole Krajského přeboru na svém hřišti ve Slaném přivítali domácí, soupeře z Jíloviště. Na utkání se pečlivě připravovali, protože věděli, že soupeř je velice dobře vybaven kombinačně. Průběh utkání tomu nasvědčoval a získané dva body je forma útěchy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybami se člověk učí

Domácí vstoupili do prvního poločasu utkání s předsevzetím zajištěné obrany. Tato taktika se ukázala jako správná volba, protože tým hostí z Jíloviště svoji hru zakládala na precizní kombinační hře, kde prim hrály rychlé brejky. Nicméně slova trenéra domácího celku k průběhu hry v první půli zněla takto: ,,Jelikož jsme dělali spoustu chyb a měli spoustu zkažených přihrávek, tak po fotbalové stránce poločas patřil soupeři...". Celá potíž byla v tom, že domácí hráči nebyli důslední v osobních soubojích. Soupeř poté tohoto zaváhání dokázal využít a jako první otevřel skóre zápasu.

 

Ve 38. minutě hráč domácích chybně vyhodnotil situaci po odehraném centru, kdy balón zachytil soupeř. Došlo tak k přečíslení dva na jednoho, ve kterém Kočí výborně nahrál nabíhajícímu Janouškovi a ten poté zakončoval do prázdné brány (1:0). Domácí věděli, že mají cca 7 minut na to alespoň srovnat skóre před odchodem do kabin. Tlak stoupal a šance se tvořily. Ve 44. minutě si toho byl vědom i Galbavý. Po rychlém brejku od Ahmeda převzal balón na polovině hřiště a po výborném vyřešení situace ,,jeden na jednoho,, se dostal až za velké vápno, kde v souboji dostal soupeře do protipohybu, který po osobní chybě zavinil penaltu. Galbavý proměnil (1:1). Uklidnil tak své spoluhráče při odchodu do kabin a srovnal skóre utkání.

Důslednost především

Po vypjatém konci prvního poločasu vstupovali domácí do druhé půle se stejným rozpoložením hry jako v prvních 45 minutách. Základem je pevná obrana! Vše se obrátilo ve prospěch domácích po vystřídání dvojice hráčů novými posilami Radou a Stožickým. Hra se naráz začala řídit pravidly, které určoval právě domácí celek. ,,V tu ránu jsme byli vyrovnaným, ne-li lepším mužstvem co se týče z pohledu držení míče, kombinace apod.." řekl trenér domácích, pan Martin Nový. V podstatě se tento scénář dodržoval po celých dalších 45 minut.

 

Až v 85. minutě se slova ujal Stožický, když po odraženém balónu uprostřed hřiště mu po efektní hře na jeden dotek balón nahrál Ahmed mezi obránci a ten mezi vápnem a penaltou zakončoval (2:1). Hosté se ale po této situací semkli a v 88. minuté vybojovali rohový kop, prakticky po stejné situaci, kdy po odraženém míči na prostředku přešli do brejku. Po zahrání rohu poté chyboval v ,,osobce,, Sirůček, když nechal odhlavičkovat Jiráně, který srovnal na 2:2. 

Nervy z ocele

Domácí byli na tuto možnost připravení. Jak po technické stránce, tak po té psychické. Došlo totiž již ve třetím po sobě jdoucím utkání na domácím hřišti na penalty. V první sérii se hosté Horstem Sieglem nemýlili a také Zelenka skóroval. Ve druhé sérii pak Wágner nastřelil břevno a Galbavý proměnil. Poté Sedlák dokázal vychytat Janouška a Čablík branku dal. Následně se trefil Šulc, Ahmed a bylo dokonáno. (4:2).



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Martin Nový (trenér SK Slaný): ,,Je pro nás malinko zklamání, že jsme si nedokázali pohlídat konec utkání, když jsme otočili na 2:1"




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] (68. M. Rada [-] ) , J. Hořejší [-] (64. L. Stožický [-] ) , U. Ahmed [-] , J. Galbavý [-] , M. Stibor [-] , J. Kubaška [-] , D. Sirůček [-] , P. Čablík [-]

TJ Jíloviště
J. Varecha [-] - P. Mlejnek [-] , T. Pecháček [-] , P. Staněk [-] (71. M. Jiráň [-] ) , V. Janoušek [-] , V. Šulc [-] , P. Kondráš [-] , J. Kočí [-] , T. Šorna [-] , M. Wágner [-] , H. Siegl [-]

ŽK: 74. P. Čablík - 43. P. Mlejnek , 51. V. Janoušek , 81. M. Wágner , 83. J. Kočí .
Hráči zápasu: L. Stožický , M. Rada - J. Kočí .
Místo: SK Slaný. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MYŠKA Roman, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.