0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

Diváci se branek nedočkali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V oslabené sestavě jsme se vydali na zápas do Staříče. Dva naši hráči základní sestavy nemohli hrát, protože jeden chystal dříví na zimu (F. Zogata) a druhý zařizoval chatu na Slovensku (T. Chrascina). Ale i tak jsme jeli na zápas ve slušném složení a hlavně ve skvělé náladě. Na výpomoc nám tentokrát přišli i tři dorostenci. Už při příjezdu na hřiště nás milé překvapil krásný areál a ještě krásnější trávník, ikdyž jak jsme se v zápase přesvědčili dost podmáčený, což je ovšem na podzim zcela normální. Do zápasu vstoupili aktivněji domácí, byli častěji na míči a nás nepouštěli do žádné kombinace. A tak jsme hráli spíše jen dlouhé nakopávané balony. Jenže ani tohle nevedlo k ničemu. Ale, jak už se nám podařilo párkrát si přihrát po zemi, byla z toho šance. Jedna taková vyústila až ve střelu H. Marekwicy z 20 metrů do tyče. Pak na druhé straně, se domácí útočník, ocitl tváří tvář V. Byrtusovi, ale neprostřelil ho. Po menším závarů před naší bránou, domácí z dorážky nastřelili břevno. Domácí měli navrch hlavně ve vzdušných soubojích. V první půli měli spoustu přímých a rohových kopů, ale ani tohle nedokázali využít. Naopak my jsme nehráli příliš dobře a vypracovali si málo příležitosti, nebo jsme kombinovali a nestříleli.

 

Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu na postu útočníka. Dolů šel J. Koper a za něho do hry P. Mucha, a jak se později ukázalo, střídání přineslo oživení. Druhá půle už byla úplně o něčem jiném. Začali jsme napadat domácí hodně vysoko. Hráli jsme tentokrát všechno po zemi, z čehož pramenily šance. A naopak jsme to byli my, kdo byl lepším týmem. Šance byly, ale né a né proměnit. Jednu takovou neproměnil P. Mucha, který sice ještě mohl přihrát, ale jelikož byl v šestnáctce, tak správně zakončil, ale nedal. Do další šance se mohl dostat opět P. Mucha po přihrávce J. Krenželoka, ale špatně zpracoval míč. J. Krenželok si narazil míč s L. Lyskem a skvělou nahrávkou našel B. Muchu, který sám proti brankáři neuspěl. Ale taky nemůžu zapomenout na domácí, kteří se taky tlačili do útoku. Jeden samostatný únik zneškodnil V. Byrtus. Ve druhé půli se hrál velmi pohledný fotbal se spoustou šancí, ale bez gólového zápisu. Hrálo se nahoru dolů ve velkém tempu. Poslední naši velkou šanci měl opět P. Mucha, kterého do samostatného úniku vyslal dlouhou přesnou nahrávkou J. Krenželok, ale ani tentokrát jsme se gólu nedočkali. A tak málem přišel trest na druhé straně. Po rychlé křídelní akci se míč dostal až k domácímu hráči, který asi ze 7 metrů napálil míč do hlavy našeho brankáře. Ke konci došlo ještě k nepříjemnému střetu domácího útočníka s naším brankářem, ale po ošetření se oba zapojili zpátky do hry.

 

zdroj: http://www.fotbalbukovec.estranky.cz/



Sestavy


FK Staříč
L. Smetana [-] - J. Váňa [-] , D. Pešek [-] , O. Merta [-] (46. O. Baran [-] ) , P. Jukl [-] - S. Musálek [-] , M. Pešek [-] , R. Kičín [-] (73. V. Heryán [-] ) , P. Malý [-] - P. Kocich [-] (79. P. Király [-] ) , J. Vrtný [-]

TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - J. Volný [-] , J. Motyka [-] , M. Zogata [-] - J. Marekwica [-] , K. Kantor [-] (79. J. Kluz [-] ) , J. Krenželok [-] , L. Lysek [-] , B. Mucha [-] - M. Kantor [-] , J. Koper [-] (46. P. Mucha [-] ) -

ŽK: 20. P. Malý , 74. P. Kocich - 20. M. Zogata , 45. J. Marekwica .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - POKLUDA Aleš, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.