Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:00

23.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hukvaldy nadělovaly ve Smilovicích


Branky


9

Hukvaldy chytili formu a úspěšně předvedli recept, jak hrát na obávaném zadním smilovickém hřišti

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po čtvrthodině bylo rozhodnuto

Hukvaldy přijely ve velké pohodě, o čemž se domácí přesvědčili hned v úvodní části utkání, kdy Smilovicím nasázely tři branky a jasně naznačily, kdo bude pánem kolbiště.Skvělé utkání hrál především střelec úvodních dvou branek Jiří Huvar. Do přestávky se dvakrát trefil i Dávid Cirner a poločasový brankový účet na 0:5 uzavřel Jan Chamrad.

Hukvaldy až do konce naplno

Technicky vybavení hosté nepolevili ani po změně stran, kdy trenéři poslali na hřiště hráče z lavičky a skóre dál narůstalo k nelibosti domácích borců i hrstky jejich věrných příznivců. Po trefách Lukaštíka a Tchuře, to začalo vypadat s domácími zle. Naštěstí pro ně se ale o čestný zásah do hukvaldské sítě postaral Marek Barát. Hostující brankostroj se zastavil až v 79. minutě, kdy na konečných 1:8 zvyšoval Martin Genčur. Domácí trenér tak měl mnoho důvodů k úvahám, jak rychle v kabině setřepat tuto nálož ze svých svěřenců.



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Ondřej Lipowczan, trenér: Již od první minuty bylo vidět, že jsme byli úplně mimo. Bylo to fakt hrůzostrašné. To utkání mělo být z naší strany mnohem lepší. My jsme si zřejmě mysleli, že se to uhraje samo. Hukvaldy byly fakt dobré, hráli skvěle. Všechno co dělali bylo záměrné a skvělé jim to vycházelo, žádná náhoda. Musím taky ocenit soupeře, že do náš šli naplno i za stavu 8:1 s cílem nám naložit. Oni dnes ukázali, že jsou jinde a tak jak si všichni stěžují na naše zadní hřiště, tak oni předvedli, že to tam jde.

TJ Sokol Hukvaldy
Petr Žáček, vedoucí družstva: Zápas byl rozhodnutý v 18. minutě. My jsme se dnes "pomstili" domácím, za to že nás posunuli na zadní hřiště. Na to možná i domácí doplatili. První dvě branky byly po nečekaním odskoku, což by se na lepším hřišti patrně nestalo. Jinak oceňuji, že zápas byl velmi slušný bez faulů.Byli jsme jasně lepší. Druhý poločas už byl jen taková sranda. Moc nechápu jak mohly Smilovice uhrát předchozí výsledky. Nevím, v jakém hráli složení, ale každý zápas je jiný. Ve druhém poločase už bylo vše rozhodnuto, my jsme nasadili borce z lavičky a už jsme si jen tak pohrávali. I na tom hrozném hřišti jsme nakonec dokázali hrát technický fotbal.



Sestavy


SC Smilovice B
R. Galacz [-] - M. Topiarz [-] , M. Murin [-] , F. Červenka [-] , D. Gerlich [-] , M. Barát [-] , Z. Minář [-] , M. Skupin [-] , M. Lipowczan [-] , T. Košút [-] , J. Lipka [-]

TJ Sokol Hukvaldy
J. Sasín [-] - L. Smolík [-] , T. Černík [-] , J. Chamrad [-] , D. Krhut [-] - M. Genčur [-] , D. Tchuř [-] , J. Huvar [-] - T. Ruml [-] - D. Cirner [-] , V. Lukaštík [-]

ŽK: 64. M. Lipowczan - 69. J. Huvar .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: POKLUDA Aleš - ŠAŠINKA Jan, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Štěpán Navrátík

Expert: Petr Čmiel
Tip experta: remíza

Těžký terén, asi bude remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů