Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice byly nad síly Chlebovic


Branky


49. L. Konkoľ , 84. M. Stachura - 34. R. Drong (p.) , 47. J. Ligocki , 53. J. Opluštil , 69. R. Drong , 79. J. Opluštil
0

Naši fotbalisté odcestovali v sobotu k poslednímu venkovnímu utkání podzimní části na půdu Chlebovic. 

Při příjezdu a při pohledu na hřiště jsme si mysleli, že se zde konala velká pardubická.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 30 minut se oba týmy oťukavalia snazili se na těžkém terénu něco vymyslet. Domaci vystřelili na branku jen jednou a to do náruče našeho brankáře Svatoše.Naši fotbalisté se snažili dostat do své hry a kombinovali a pomalu přebírali otěže utkání.Domací držel výborně chystající Kukučka který si poradil s našimi šancemi. Ve 33.minutě zahrál domácí Kozel v pokutovém území rukou a  náš kanonýr Rošťa Drong ve 34.minutě nedal domácímu Kukučkovi šanci 0:1.

O pár mimut později běžel sám na branku opět Drong ale skvěle ho vychytal zmiňovaný Kukučka a první poločas skončil 0:1.

 

Druhý poločas začal pro naše i domácí  fotbalisty skvěle,když nejprve náš Josef Ligocki ve 47.minutě prostřelil domácího brankáře a navýšil skóre na 0:2.

A domácí Chlebovice vzápětí  po rozehráni ve 49.minutě zahrávali rohový kop a po odraženém míči z hranice šestnáctky pohotový Konkoľ snížil na 1:2.

Domácí fanoušci věřili že se domácí zvednou a utkání ještě udělají zajímavé jenže opět udeřili naši fotbalisté a už v 53.minutě zvyšoval Opluštil na 1:3.

Po rychlých brankách v úvodu druhého poločasu to vypadalo na pěknou podívanou. Další šanci fotbalistů vychytal opět domácí Kukučka.V 69 minutě opět zauřadoval Drong a zvysoval na 1:4.

Aby toho nebylo pro domácí málo,tak v 79.minutě zahrávali Oldřichovice nepřímý volný kop z hranice pokutového území a Opluštil svou chytrou přízemní střelou opět zvyšoval na a to na 1:5.

Chlebovice byly i přes nepriznivé skóre nepříjemné a v 84.mimutě opět z rohoveho kopu snížil Stachura na 2:5 a udělal tak tečku za celým zápasem a  pozdimní části. 

Domácím fotbalistům se nedala upřít bojovnost a snaha ale prostě dnes jim nebylo přáno aby získali 3 body.

 

text: Ladislav Svatoš



Ohlasy k zápasu



TJ Oldřichovice
Ladislav Svatoš: Naše Oldřichovice naopak potvrdily roli favorita a zaslouženě si odvezly 3 body a ukončili tak podzim na čele Okresního Přeboru a stávají se půlmistři se 4.bodovým náskokem a půlsezonní neporazitelnosti.Za celý podzim našim hráčům děkujeme a přejeme ať v zimním přestávce pořádně potrenují,vyhnou se jim zranění a ať nám na Jaře dělají stejnou fotbalovou radost jako nyní.



Sestavy


FK Chlebovice 1963
M. Kukučka [-] - M. Janečka [-] (67. J. Šnapka [-] ) , M. Stachura [-] , A. Miňo [-] - A. Syřinek [-] - P. Klaner [-] , P. Kozel [-] - P. Bystroň [-] (51. M. Dyba [-] ) , P. Slavík [-] , D. Kozel [-] , L. Konkoľ [-] (67. P. Král [-] )

TJ Oldřichovice
L. Svatoš [-] - T. Hadrava [-] , J. Ligocki [-] (73. P. Zbončák [-] ) , J. Opluštil [-] (90. M. Sikora [-] ) , A. Kluz [-] (81. O. Plevko [-] ) , M. Niemiec [-] , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] , R. Drong [-] , M. Huťka [-] , T. Vlachovič [-]

ŽK: 33. P. Kozel , 54. P. Klaner , 78. M. Kukučka - 39. J. Opluštil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KARCH Otakar - SOMR Miroslav, MÍCHAL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.