Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice otočily skóre


Branky


10. A. Langer , 51. P. Hájek , 69. T. Berka , 70. T. Berka - 15. A. Hloušek , 40. A. Hruzík , 48. T. Hruzík
0

Vřesina vedla na počátku druhé části o dvě branky. Václavovice však třemi góly strhly výhru na svou stranu a zvítězily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina jela do Václavovic pro tři body.První půli však začali lépe domácí.V 10´dal vedoucí gól Langer a bylo to 1:0.Vřesinu to však nakoplo k lepšímu výkonu.Již v 15´vyrovnal Aleš Hloušek na 1:1 po akci jako přes kopirák vedoucího gólu domácích.Únik po křídle a útočník dával sám do prázdné branky.Začínalo se tak znovu.Vřesina byla v těchto fázích utkání aktivnější.Ve 40´unikl domácí obraně Tonda Hruzík a míč poslal kolem brankáře do branky 1:2. Další branku mohla dát Vřesina z penalty za podražení Aleše Hlouška.Tomáš Hruzík ji však neproměnil.Škoda neboť z toho by se domácí asi už neotřepali

 

Do druhé půle vstoupila Vřesina opět lépe.Ve 48´jsme kopali přímý kop a Tomáš Hruzík napravil neproměněnou penaltu a trefil se přesně 1:3.Jenže domácí kopali přímý kop už v 51´a za pomocí teče do protipohybu Köhlera a bylo to 2:3.Vřesinu toto varování neprobudilo a domácí se dostávali do zakončení po nakopávaných balónech.V 69´a 70´toho dvakrát využil střídající Berka a domácí vedli 4:3.Vřesina již přes veškerou snahu gól nedala a tak slibně se vyvíjející zápas prohrála.

text zdroj: http://fotbal.vresina.info/



Sestavy


TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - P. Sládek [-] , T. Majer [-] , P. Hájek [-] (89. V. Zaremba [-] ) , J. Toman [-] (60. R. Kozel [-] ) , A. Langer [-] (87. L. Vojtek [-] ) , D. Ledvina [-] (54. T. Berka [-] ) , R. Ludvík [-] , R. Žižka [-] , J. Berta [-] , P. Zezulčík [-] (90. T. Franěc [-] )

FC Vřesina
A. Herák [-] , M. Majkut [-] , K. Kadlíček [-] (74. V. Tichý [-] ) , A. Hloušek [-] (70. J. Novák [-] ) , A. Hruzík [-] , P. Janita [-] , T. Legeza [-] (80. R. Kalmus [-] ) , T. Hruzík [-] , A. Livar [-] , P. Hruzík [-] , D. Köhler [-]

ŽK: 89. T. Berka - 89. T. Hruzík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - SIVERA Jan, SZKUTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.