1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 13:30

16.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Orlová neudržela vedení v Bílovci


Branky


0

Orlová ztratila své těsné vedení čtrvthodiny před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned po šeti minutách zápasu se ujala Orlova vedení, když Papuga narýsoval přesnou přímku na Macháčka, jehož centr uklidil do brány Tomáš - 0:1. Orlová nadále působila fotbalovějším dojmem, ale další šance už k vidění nebyly, jen nějaké náznaky, které nebyly dovedeny do konce. Bílovec se dostal ke dvěma závarům, které hostující gólman Polášek vyřešil.

 

Po změně stran zapnul Bílovec na vyšší rychlostní stupeň a zatlačil Orlovou před jejich pokutové území. Ze své převahy vytěžil Bílovec jen několik rohů, ale žádná vyloženější šance nepřicházela. Čtvrthodinu před koncem však udělal Orlová chybu v rozehrávce, Bílovec provedl rychlý brejk, na jehož konci stál kanonýr Moučka - 1:1. Ve zbytku střetnutí se oba celky snažily rozhodnout zápas ve svůj prospech, ale ten nakonec dospěl k remízovému konci. 



Ohlasy k zápasu



FK Slavia Orlová - Lutyně
Jarmil Kopel (trenér, pro denik.cz): Myslím, že jsou spokojeni oba. Každopádně nás v zimě čeká dost práce, potřebovali bychom přivést tak tři čtyři zkušenější hráče.



Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - M. Moučka [-] , P. Moučka [-] , D. Ondruš [-] , K. Kotrla [-] , P. Žídek [-] , M. Pěla [-] , H. Seman [-] , M. Raszyk [-] (60. M. Mikyska [-] ) , O. Pavlík [-] , M. Marák [-]

FK Slavia Orlová - Lutyně
M. Polášek [-] - M. Koschny [-] , M. Tomáš [-] , T. Cmorják [-] (58. M. Kubiš [-] ) , M. Macháček [-] (89. T. Botur [-] ) , T. Mleziva [-] , M. Široký [-] , D. Renta [-] , A. Malík [-] , M. Papuga [-] , P. Pavlík [-]

ŽK: 31. M. Marák , 54. D. Ondruš - 61. M. Tomáš , 73. D. Renta , 89. M. Macháček , 90. M. Široký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDEK Matěj - OCHODEK Jiří, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.