5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2016 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec dostal bůra od Heřmanice


Branky


18. K. Půda , 32. M. Šebek , 42. P. Schwarz , 66. K. Půda , 83. K. Půda - 15. M. Moučka
0

Heřmanice si celkem v pohodě poradily s Bílovcem, když se zaskvěl autor hattricku Kamil Půda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel lépe nováčkovi z Bílovce když Seman po čtvrt hodině uvolnil Matěje Moučku, a ten střelou podél brankáře Šráčka otevřel skóre  - 0:1. Heřmanice srovnaly skóro vzápětí, když nikym nekrytý Půda perfektně zužitkoval standardní situaci - 1:1. Po půl hodině hry dokonaly Heřmanice obrat ve skóre obrat, když zužitkoval další standardku Šebek - 2:1. Důležitý okamžik pak přišel ve 40. minutě, kdy Heřmanice po centru zvýšily již na 3:1, když se hlavou prosadil Schwarz.

 

Po změně stran Heřmanice hlídaly si svůj dvoubrankový náskok. Bílovec sice určité náznaky šancí měl.  V 66. minutě se znovu radovali z branky domácí fanoušci, když se velmi se míč po odkopnutí bílovecké obrany odrazil od Silbera k Půdovi, který míč zasunulo do prázdné kasy - 4:1.

Dvacet minut před koncem ještě mohl zápas vykřesat jiskérku naděje pro Bílovec Moučka, který ale svou tutovku zazdil.

Poslední slovo si tak vzaly Heřmanice, když se Půdovi po samostatné akci povedlo zkompletovat hattrick - 5:1.



Ohlasy k zápasu



FC Bílovec
Tomáš Černín (trenér): Zápas pro nás začal dobře, ale bohužel jsme dělali spoustu chyb v rozehrávce a zbytečně jsme ztráceli míče. Musím uznat kvalitu a sílu soupeře, ale výsledek je pro nás krutý, protože, jak se říká, do čeho domácí kopli, to jim tam spadlo. Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/novacek-z-bilovce-schytal-u-vedoucich-hermanic-petku-zitra-jede-do-detmarovic-20160902.html



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Šráček [-] - D. Mlčoch [-] (88. J. Hetto [-] ) , M. Šimáček [-] , K. Půda [-] , E. Opata [-] (78. A. Effa [-] ) , M. Šebek [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (86. D. Fedák [-] ) , S. Mantey [-] (80. J. Strakoš [-] ) , R. Koval [-] , D. Fojtík [-] (90. J. Gazdík [-] )

FC Bílovec
R. Silber [-] - J. Tomášek [-] (68. M. Marák [-] ) , M. Moučka [-] , P. Moučka [-] , L. Černín [-] (33. M. Ronec [-] ) , R. Hoblík [-] (46. M. Mikyska [-] ) , J. Darda [-] , H. Seman [-] , O. Pavlík [-] , T. Malina [-] , D. Ondruš [-] (74. M. Raszyk [-] )

ŽK: 30. S. Mantey - 25. P. Moučka , 31. D. Ondruš , 41. O. Pavlík , 89. M. Raszyk .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SVOBODA Marian - OCHODEK Jiří, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.