Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čeladná podruhé za sebou nadělila šestku


Branky


0

Čeladná se vysokou výhrou udržela na třetím místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Začátek utkání zvládají lépe hosté ze Šenova,když v 8.min.nastřelují Jurasovo břevno Čeladenští se ukazují v 18.min,když po narážečce před šestnáctkou,ale střelu Martina Váni,která míří do branky odkopává obránce.Další šanci mají domácí o minutu později,když po dlouhém autu Martina Váni se dostává ke střele Tomáš Baran,hostující gólman vyráží.Hosté ztrácí míč v 29.min,míč dostává Baran,střela míří do brankáře,který pouze vyráží,ale pohotový Padych doklepává do prázdné 1-0.Nesmyslně oslabil svůj tým Schovajsa,když v rozmezí dvou minut dostává druhou žlutou a musí ze hřiště.Toho využívají domácí ,když v 34.min,po přihrávce Martina Váni Jaroš nastřeluje tyč.Po ztrátě míče ve středu hřiště se dostává ke střele Taraba a z dobrých 20m vlní síť 2-0.Ze souhry Walder Baran nakonec těží Jakub Padych když ukončuje poločas za stavu 3-0!

 

Hosté vstoupili lépe do druhého poločasu,když v 47.min překonávají Jurase střelou zblízka 3-1!.Čeladenský Padych v 48.min zahazuje 100% šanci,když  se ocitá sám před brankářem,jeho pokus končí vedle tyčky.Střeleckou formu ukazuje Martin Váňa v 52.min,když dostává míč za brankáře po centru Padycha a mění skóre na 4-1!Čeladenští mají více za hry a střela Jaroše v 54.min končí vedle tyče.Svou techniku ukazují bratři Váňové,když mladší Martin lobuje brankáře,jeho pokus končí nad břevnem.Domácí dostávají šanci v 74.min v podobě rohového kopu,čehož využívá Oliver Walder a hlavou usměrňuje míč do sítě 5-1!Konečný výsledek stanovuje jako správný kapitán Marek Váňa v 78.min,když zužitkuje přihrávku bratra Martina a střelou k tyči upravuje ukazatel skóre na 6-1!

 

text zroj: http://www.skceladna.cz/



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
O. Juras [-] - M. Pliska [-] , M. Jaroš [-] , A. Taraba [-] (74. M. Fojtík [-] ) , V. Čáp [-] (41. J. Drevňák [-] ) - M. Váňa [-] , M. Váňa [-] , M. Šimák [-] (83. K. Surovec [-] ) , O. Walder [-] - T. Baran [-] (62. J. Strohalm [-] ) , J. Padych [-] (66. V. Řehák [-] ) -

SK Šenov
R. Szarowski [-] - L. Svoboda [-] (70. J. Smetana [-] ) , D. Klimša [-] (46. M. Vedlich [-] ) , M. Aniol [-] , O. Habernal [-] - M. Schovajsa [-] , J. Hanauer [-] , M. Koďousek [-] , M. Gorovič [-] - Z. Bednář [-] - R. Beránek [-]

ŽK: 31. A. Taraba - 28. M. Schovajsa , 59. R. Beránek . ČK: 30. M. Schovajsa .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - VRANAY Vojtěch, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.