Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beilnerův hattrick zajistil Dětmarovicím bod


Branky


0

Favorit z Heřmanic vedl po půli o dvě branky. Dětmarovice hned zkraje poločasu snížily, a patnáct minut před koncem vyrovnaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dětmarovice, které se v poslední době výsledkově trápí, přivítaly na svém hřišti lídra tabulky z Heřmanic. Dětmarovice v utkání spíše vsadily na defenzivní taktiku, přesto Heřmanice šly do vedení ve 27. minutě po brance Manteye - 0:1. Závěr poločasu byl poněkud divočejší, co se týká branek. Čtyři minuty před koncem poločasu navýšil vedení Heřmanic na dvoubrankové Půda - 0:2. Dětmarovice vrátil zpátky do hry minutu před odchodem do kabin hrdina zápasu Beilner - 1:2. Prakticky z rozehrávky se dostaly Heřmanice díky Šebkovi znovu do dvoubrankového trháku - 1:3.

 

Dětmarovice vyběhly do druhého poločasu jako vyměnění. Hned v 46. minutě Dětmarovice snížily Beilnerem znovu narozdíl jediné branky - 2:3. Patnáct minut před koncem zakončil své střelecké představení Beilner svým třetím gólem - 3:3. Dětmarovice dokonce mohly jít do vedení, ale střela Bystrého skončila na tyči a od ní se míč kutálel po brankové čáře, než ho hostující obrana poslala do bezpečí. Zápas tak dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Tahle remíza je pro nás takovým malým vítězstvím. Gratulovali nám i diváci, to mě potěšilo. A těší mě i to, že se mančaft po tom prvním poločase nesložil a prokázal jistý morální kredit. Opravdu věřím, že nás to dostane z té krize.




Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - M. Červeňák [-] , J. Káňa [-] - T. Hrtánek [-] , M. Kovář [-] (89. J. Ligocký [-] ) , M. Kempný [-] , Z. Holý [-] , M. Maleňák [-] (65. O. Matušík [-] ) - Z. Skotnica [-] , P. Beilner [-] , R. Bystrý [-]

FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - R. Koval [-] , D. Mlčoch [-] , M. Šimáček [-] , D. Fojtík [-] , E. Opata [-] , M. Šebek [-] , V. Potůček [-] , P. Schwarz [-] (84. J. Strakoš [-] ) , S. Mantey [-] (34. A. Effa [-] ) , K. Půda [-]

ŽK: 64. Z. Skotnica , 71. M. Červeňák , 79. M. Kovář - 80. K. Půda , 90. D. Fojtík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - NOVÁK Daniel, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.