0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci na branku čekali marně


Branky


0

Branka v souboji nepadla a obě družiny se rozešly smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Frenštátu zavítal jeden z favoritů souteže Bohumín, který se před zápasem dělil o první místo s Heřmanicemi. V duelu lépe kombinoval favorit z Bohumína. V celém utkání hrály prim obě defenzivy. V první půli dostal Bohumín do jedné vyložené šance, ale brankář Pešák střelu Jatagadzidise vyrazil míč konečky prstů. Frenštát zahrozil ke konci poločasu, kdy potáhl balon Bednář, ale těsně před nabíhajícím Kahánkem, hosté odvrátili míč do bezpečí.

 

Důležitý moment přišel po hodině hry, kdy byl vyloučen frenštátský Blažek. Od té doby měl míč častěji v držení Bohumín, který si vypracoval další šance, ale hlavičku forvarda Jatagandzidise vykryl dalším znamenitým zákrokem Pešák. Dále napálil tyčku hostující Kalous. Domácí zahrozili i v deseti, ale Jurek mířil jen do boční sítě a neúspěšná byla i střela Klimpara z otočky. V závěru se už nic nestalo a obě mužstva si za bezbrankovou remízu připsaly bod.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Raduz Rek (trenér): Jednalo se o těžké utkání, které jsme navíc vlastní hloupostí dohrávali půl hodiny o deseti. Červená karta zápas ovlivnila. K Bohumínu, který v posledních utkáních nedostával moc branek, jsme měli respekt. Nastoupili jsme s pěti záložníku a celkem se nám hra dařila. Tým zaslouží pochvalu. Z domácího dvojutkání jsme získali čtyři body, takže musíme být spokojen. Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/frenstat-remizoval-s-bohuminem-20160927.html

FK Bospor Bohumín
Marek Poštulka (trenér): Ta hra už nějak vypadala, kluci si to dali po zemi, byla tam mezihra i finální přihrávka. Dalo se na to dívat, takže výkon je rozhodně povzbuzením do pokračování soutěže. Předtím jsme hráli hrozně, ale sbírali body, teď jsme hráli velmi dobře a máme jen remízu. Člověk se ani pořádně nemůže rozhodnout, co by si měl vybrat. Zdroj: http://karvinsky.denik.cz/fotbal_region/bohuminska-spokojenost-s-vykonem-20160925.html



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - J. Kahánek [-] (90. R. Gillar [-] ) , A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , R. Blažek [-] , D. Seidler [-] , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] , J. Bednář [-] , V. Jurek [-] , R. Špaček [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Kalous [-] (46. L. Kurušta [-] ) , R. Košťál [-] , P. Poštulka [-] , D. Socha [-] - R. Vaclík [-] , J. Baculák [-] , J. Sittek [-] , J. Kubinski [-] (89. A. Šipula [-] ) - D. Jatagandzidis [-] (78. M. Opic [-] ) , J. Ferenc [-] (52. P. Šiška [-] )

ŽK: 51. P. Klimpar , 78. V. Jurek , 90. R. Vaverka - 41. D. Socha , 59. L. Kurušta , 87. J. Kubinski . ČK: 61. R. Blažek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDEK Matěj - SVOBODA Marian, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.