0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 13:15

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týmy se rozešly bez branek


Branky


0

Naši tipéři věřili v expert tipu spíše domácímu celku, remízu pak tipovalo jen 18 % z nich. A právě ti se nemýlili. Trenér píseckého áčka Prášil tentokrát v dresu Protivína do hry nezasáhl, k zajímavému souboji tak nedošlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písečtí posíleni o pětici hráčů A-týmu začali lépe a větší šance se připočítávaly nejprve na jejich konto. V hlavní roli byl především Petr Velek, který v 10. minutě po přihrávce Pavla Keclíka uháněl do pokutového území soupeře, ale z nadějné pozice přestřelil. Podobně si vedl také o dvanáct minut později, kdy ho zpětnou přihrávkou od zadní lajny vyzval ke skórování Ondřej Sajtl, ani tentokrát se však míč do sítě nedostal.

Protivínští poprvé vážněji zahrozili po půlhodině hry, kdy nejprve zdálky nebezpečně pálil Jan Moravec. Jeho projektil sice vystrašil píseckého gólmana Lukáše Coufala, skončil však těsně nad břevnem. O chvíli později se v domácí šestnáctce s balónem na noze ocitl kapitán hostí Jaromír Vorel, ale ani on střelecký účet derby neotevřel.

Když krátce před přestávkou Jaroslav Mikulenka vyhlavičkoval z brankové čáry pokus Michala Rendly a Ondřej Hudák přestřelil branku Marka Hanuse, hrálo se po pětačtyřiceti minutách 0:0.

V Písku nebyl k vidění příliš pohledný fotbal, přesto náznaky šancí nechyběly. V dresu Protivína se pokoušeli prosadil Lukáš Ruczkowski či Jan Vorel, na domácí straně měli možnosti Pavel Keclík s Ondřejem Hudákem. Písečtí dokonce dostali míč za brankovou čáru, ale kvůli odmávanému a odpískanému ofsajdu se radovat nemohli.

Opticky vyrovnaný průběh duelu se zlomil dvacet minut před koncem, kdy se svěřenci trenéra Jana Zušťáka nastěhovali před pokutové území soupeře. Ve velkém vápně Protivína vyrostl hustý les, který se domácí pokoušeli neúnavně propálit či jinak obelstít. Střely se však většinou odrážely zpět a hlavičkové pokusy Miroslava Grobára ani Davida Pichlíka se mezi tři tyče nevešly.

Nepomohlo ani štěstí. Po centru Luboše Machovského se míč odrazil od jednoho z protivínských bránících směrem za záda Marka Hanuse, ale ten vytáhl další ze svých výborných zákroků. Domácí tlak se neustále stupňoval. Pálili Listopad, Rendla, Grobár, Sajtl i v posledních sekundách hlavou Keclík, hostující val ale odolal a okresní derby skončilo dělbou bodů.

 

Autor: Petr Brůha/fcpisek.cz



Sestavy


FC Písek B
L. Coufal [-] - O. Hudák [-] (66. P. Listopad [-] ) , P. Velek [-] (61. L. Machovský [-] ) , M. Rendla [-] , D. Uhlík [-] , D. Pichlík [-] - L. Zborník [-] , M. Grobár [-] - P. Keclík [-] - O. Sajtl [-] , N. Salašovič [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] , J. Mikulenka [-] , M. Brož [-] , L. Hála [-] - J. Vojta [-] (82. M. Fiala [-] ) , L. Ruczkowski [-] , R. Vojta [-] , V. Rothbauer [-] - J. Moravec [-] (90. L. Chalupa [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 5. N. Salašovič - 86. R. Vojta , 87. M. Fiala , 90. J. Vorel .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.