F. Cihla 68.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediný gól rozhodl duel Dolního Bukovska a Ratibořských Hor


Branky


68. F. Cihla
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Ratibořské Hory
Trenér Slavomír Mareš: Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v první minutě neproměnil Filip Kment naši stoprocentní šanci. Poté se hra vyrovnala a přelévala se z jedné strany na druhou bez gólových šancí na obou stranách. Druhý poločas jsme začali aktivně a našeho soupeře jsme přes dvacet minut přehrávali, vytvořili jsme si i dvě velké šance, ale ty Jiří Vaněček ani Slavomír Mareš bohužel neproměnili. Po ojedinělé akci soupeře a po naší chybě v obraně jsme pak v 68. minutě inkasovali rozhodující branku utkání. Přes naši snahu se nám již v dalším průběhu vyrovnat nepodařilo a utkání, kterému by rozhodně více slušela remíza, skončilo naší porážkou. Naše hráče musím přesto pochválit za jejich bojovnost a nasazení. V našem dalším utkání nastoupíme na domácím hřišti v sobotu 17.9. od 15.30 hodin proti mužstvu 1. FC Jistebnice. Zveme na toto utkání všechny naše věrné fanoušky a věříme, že nás přijdou v tomto velmi důležitém utkání podpořit opravdu v hojném počtu.



Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Štětka [-] - O. Kokeš [-] , J. Klika [-] , F. Hruška [-] , Z. Dušek [-] - J. Mikeska [-] , P. Zahradník [-] , R. Mach [-] , J. Vlach [-] - F. Cihla [-] (90. J. Matoušek [-] ) , L. Chochol [-] (84. J. Cihla [-] )

SK Ratibořské Hory
T. Hoffmann [-] - S. Mareš [-] , B. Greguš [-] , A. Fišer [-] , P. Mareš [-] (90. D. Feichtinger [-] ) , J. Vaněček [-] , T. Vocílka [-] , O. Balík [-] , F. Kment [-] , V. Říha [-] , J. Mazour [-] (80. M. Breda [-] )

ŽK: 32. O. Kokeš , 35. J. Klika , 59. J. Mikeska - 60. S. Mareš , 74. P. Mareš , 77. O. Balík , 79. V. Říha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Picka Pavel - BLAŽEK Vladislav, BUŘIČ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.