0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 15:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy sice potrápily Volyni, ale ta si odváží všechny 3 body


Branky


0

V minulé sezóně Stachy 11. dlouho trápily Volyni, hlavně nakopávanými míči. Hosté vezou domů cenné 3 body za vybojované vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Václav Mareš, trenér: Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého a to se také potvrdilo. Stachy jsou na domácím hřišti velice nepříjemné mužstvo. My jsme se připravili především na to, že tady chceme získat všechny tři důležité body a to se nám také podařilo. Nebyl to sice až tak pohledný fotbal, ale s tím jsme počítali. Stachy dobře bránily a jejich dlouhé nakopávané míče na jejich urostlé útočníky nám občas dělaly problémy, ale do žádné vyložené šance jsme je nepustili. Hráče chci pochválit především za velice disciplinovaný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Stachy
T. Winter [-] - F. Švarc [-] (78. J. Foltýn [-] ) , I. Vrhel [-] (59. D. Schinzel [-] ) , P. Záleský [-] , P. Foltýn [-] , M. Šíp [-] , M. Vozobule [-] , L. Heidenreich [-] , D. Pek [-] (46. J. Kraml [-] ) , J. Dvořák [-] , V. Karlík [-] (72. M. Druta [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Němeček st. [-] , V. Páník [-] , J. Havlíček [-] , P. Gašpar [-] (83. J. Kubeš [-] ) , F. Gašpar [-] , A. Mack [-] , M. Malina [-] , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , P. Rojík [-]

ŽK: 60. V. Karlík , 89. P. Záleský - 40. P. Gašpar , 52. M. Malina , 60. A. Mack .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - RYNEŠ Vladimír, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.