7:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice přejely Chlum


Branky


20. M. Volf , 43. M. Kadlec , 53. M. Kadlec , 58. M. Kadlec , 75. M. Bez , 77. M. Bez , 90. M. Volf - 80. J. Dlouhý
0
Ledenice potvrdily roli favorita a naložily Chlumu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivita rozhodující

   Chlum jak se zdá je od prvních kol znovu odsouzen k bojům  záchranu. Přesto v Ledenicích začal dobře a během cca 20ti minut za Maříkem zazvonila tyčka i břevno. Potom ovšem Kadlec přihrál na roh vápna kde Volf zamířil placírkou přesně k zadní tyči, 1:0. Ledenice vedoucí gól uklidnil a převzaly otěže zápasu do svých rukou. Krátce před odchodem do kabin ukořistil míč na rohu vápna Winkler a následný centr přetavil hlavou do protipohybu Barvy ve druhý gól Kadlec, 2:0. Většina z diváků se tedy šla občerstvit za příznivého stavu, 2:0.

Gólové hody ve druhé půli

   Ledenice náskok uspokojil a hrály uvolněně a lehce. V 53. minutě se po spolupráci Volf Kadlec mohl druhý jmenovaný radovat, 3:0. O pět minut později si připsal Kadlec hattrick, když proměnil samostatný únik, 4:0. Čtvrt hodiny před koncem se mezi střelce zapsal domácí kapitán Bez po akci Volfa s centrujícím Babkou, 5:0. O dvě minuty později to byl znovu kapitán Ledenic kdo se dokázal na vápně zbavit obránců a zavěsit, 6:0. V 80. minutě domácím zadákům propadl balon a po rychlém brejku a vyhraném souboji se z gólu mohl radovat Dlouhý, 6:1. Definitivu výsledku dal v samotném závěru po Havelkově přiklepnutí výborně hrající Volf, 7:1. Ledenice se tak vracejí do těsného závěsu do souboje o nejvyšší příčky tabulky. Zatím co Chlum s jediným bodem nemá nejrůžovější vyhlídky na setrvání v soutěži.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Pavel Vajgel (trenér domácí): Dnešní zápas jsme chtěli vyhrát a dle situace v tabulce jsme byli favorité. Ale pokud bychom po dvaceti minutách 2:0 prohrávali nikdo by nemohl říci půl slova. Pak jsme dali vedoucí gól a spadlo to z nás a nastartovalo nás to. Kontrolovali jsme hru a měli zápas ve svých rukou. Pochvalu zaslouží Volf, který hrál s neskutečnou chutí a napadal, bránil, útočil... Dále určitě musím vyzdvihnout výkon Mirka Kadlece, radost mít takového hráče v týmu.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Mařík [-] - T. Lamáček [-] , M. Kopáček [-] , J. Princl [-] , J. Fošum [-] - M. Bez [-] , M. Kadlec [-] (78. M. Michner [-] ) , M. Kožant [-] , J. Pavlík [-] (62. V. Babka [-] ) - L. Winkler [-] (71. K. Havelka [-] ) , M. Volf [-] -

TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - T. Bednář [-] , J. Matoušek [-] , L. Řepa [-] , P. Eliáš [-] - J. Březina [-] , J. Flaška [-] , O. Novák [-] - D. Míka [-] , J. Dlouhý [-] , J. Hájek [-]

ŽK: 28. P. Eliáš .
Hráči zápasu: M. Kadlec , M. Volf .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.