1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák si přivezl první tři body z venku


Branky


0

Plni očekávání odjížděli fotbalisté Čtyř Dvorů k utkání do Jindřichova Hradce, jelikož se jim až doposud nepodařilo vybojovat na hřištích svých soupeřů ani bod. Toto prokletí však již tentokrát dokázali zlomit…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Utkání začalo velmi svižně. Běžela teprve čtvrtá minuta, na levé straně hřiště se k míči dostal hostující mladík Nečekal, následovala přihrávka po lajně, uvolnění Raaba a přihrávka před odkrytou bránu domácích, kde již číhal Janeček a uklidil míč do sítě, 0:1. Radost hostům však zkazilo zranění Nečekala, který byl po své přihrávce nešetrně dohrán jedním z domácích obránců a musel velmi brzy opustit nedobrovolně hrací plochu.

 

Vedení Čtyráku nevydrželo příliš dlouho. V 8. minutě domácí zakombinovali ve středu hřiště, přišla dobrá průniková přihrávka  na nabíhajícího Kučeru, který postupoval sám na brankáře Sobolíka a dokázal proměnit i s trochou štěstí, kdy mu míč nesedl zcela ideálně, 1:1. V následující zhruba patnáctiminutovce měli domácí o něco více ze hry, z čehož také plynuly jejich šance, po jedné zvonilo dokonce břevno hostující branky.

 

Hosté nápor Hradce ustáli a ve 24. minutě udeřili podruhé. Tentokrát začala celá gólová akce na pravé straně, kde se Valta dokázal s míčem probít přes dva protihráče, přihrávkou pod sebe na hranici velkého vápna oslovil Příhodu, ten posunul na Janečka, který se dostal již do poněkud nevýhodné střelecké pozice, ale dokázal si poradit a střelou levačkou poslal míč za záda bezmocného brankáře Cettla, 1:2.

 

Domácí byli několikrát opět blízko vyrovnání, když hrozili především z dobrých kombinačních akcí po stranách hřiště a následných centrů do pokutového území, tam byl však vždy připraven pozorný gólman Sobolík. I hosté mohli přidat další gól, když se nejprve dožadovali odpískání penalty po průniku Valty do pokutového území, kam se tentýž hráč dostal i po následující narážečce se Slepičkou, ale jeho střela skončila jen na boční síti.

Hosté rozhodli

Z nástupu hostujícího celku do druhé poločasu bylo patrné, že chtějí zápas, co nejdříve rozhodnout, jelikož domácí byli směrem dopředu nebezpeční. Díky své aktivní hře dokázali fotbalisté Čtyř Dvorů v 53. minutě odskočit na rozdíl dvou branek, když se pěknou utaženou střelou zpoza velkého vápna prosadil Raab, 1:3.

 

Následovala zhruba dvacetiminutovka, kdy se hra přelévala ze strany na stranu, a bojovalo se o každý míč. S několika pohotovými a především klíčovými zákroky se musel vytasit i hostující brankář Sobolík, který tak několikrát svůj tým podržel. Ale ani domácí gólman na druhé straně hřiště se nenudil, jelikož musel likvidovat několik nebezpečných střeleckých pokusů hostů a jednou za jeho zády zvonila tyč po zakončení Raaba.

 

V 72. minutě dokázali hosté nejspíše definitivně zlomit zápas ve svůj prospěch, když Valta na pravé straně využil špatného zpracování domácího obránce, kterého obral o míč, vyvezl ho k soupeřově šestnáctce, kde přihrávkou oslovil Slepičku, ten posunul na nabíhajícího Janečka, který křížnou střelou za zadní tyč nedal Cettlovi šanci a završil tak svůj hattrick, 1:4. Definitivní tečku za utkáním udělal v 85. minutě Raab, který parádní střelou zpoza vápna vymetl všechny pavouky v šibenici, 1:5.



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Ačkoliv jsme se dvakrát dokázali ujmout vedení, tak byl první poločas s naší strany bídný a plný chyb. O poločase jsme si k tomu v kabině něco řekli a ve druhé půli bylo patrné zlepšení, které jsme dokázali přetavit v další tři branky a konečně jsme tak přivezli tři body z venkovního zápasu.



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - M. Matušek [-] , T. Pecha [-] , M. Havelec [-] - T. Valta [-] , L. Nečekal [-] (5. P. Váňa [-] ) , P. Raab [-] , V. Slepička [-] - J. Příhoda [-] , V. Vejvar [-] , P. Janeček [-] -

Hráči zápasu: P. Sobolík , P. Janeček , P. Raab .
Počet diváků: 13. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - ČMUCHA Karel, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.