1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potřetí už Nemanice v domácím prostředí bodovaly


Branky


0

Českobudějovické derby bylo na programu šestého kola, ve kterém se domácím Netolicím postavil celek SK Čtyři Dvory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šance neproměnili

Lépe a o poznání aktivněji do zápasu určitě vstoupili domácí fotbalisté, kteří si hned od úvodních minut vytvořili herní převahu a drželi častěji míč na svých kopačkách. Hosté působili poněkud zakřiknutým a nervózním dojmem, čehož Nemaničtí dokázali využít a svého soupeře dostali pod tlak, ze kterého postupně vznikala jedna šance za druhou.

 

Ani ty nejvyloženější z nich však domácí nedokázali využít, a to buď díky nepřesnému zakončení, nebo pohotovým zákrokům hostujícího gólmana Sobolíka, který držel svůj tým nad vodou. Útočné snahy Čtyráku buď končili zbytečnými ztrátami míče na polovině hřiště, nebo zakončením, které jen sotva mohlo ohrozit domácího brankáře Růnu.

 

Za zmínku stojí snad jen nebezpečná střela Příhody zpoza vápna, která jen těsně minula pravou tyč. Celkově však měli v průběhu první pětačtyřicetiminutovky navrch domácí a hosté mohli být o poločasové přestávce rádi za milosrdný výsledek 0:0.

 

Jediný gól rozhodl

Ve druhém poločase bylo ze strany hostí znát patrné zlepšení, jehož zásluhou se po několika kombinačních akcích dostali asi ke třem nebezpečným centrům do pokutového území domácích, které však zůstali trestuhodně nevyužity.

 

Následně se o slovo opět přihlásili domácí, ty v 61. minutě poslal do vedení Sulek, který se nejlépe zorientoval ve vápně soupeře a usměrnil centr z levé strany do sítě, 1:0.

 

Čtyrák se snažil o vyrovnání, ale stejně jako v prvním poločase, tak i tentokrát končily jeho útočné snahy povětšinou ještě před pokutovým územím domácích, kteří poté podnikali rychlé a nebezpečné protiútoky do otevřené hostující obrany a jen zásluho Sobolíka a několika obětavých zákroků jeho spoluhráčů se jim nepodařilo skóre navýšit.

 

V samotném závěru dostali hosté šanci vyrovnat z přímého kopu v těsné blízkosti šestnáctky domácích, ale mladík Pecha špatně sešteloval mířidla a jeho střela skončila vysoko nad.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Robert Čepička (trenér): Zápas se nám vůbec nepovedl. Báli jsme se hrát a soupeř byl v prvním poločase jasně lepší a bylo velkým štěstím, že jsme si do šaten neodnášeli několik gólů v naší síti. Ve druhém poločase jsme naší hru trochu zlepšili, ale paradoxně jsme inkasovali. Soupeř mohl ještě několikrát své vedení navýšit po našich ztrátách a rychlých brejcích. Nám se vyrovnat nepodařilo, a proto si domácí připsali zasloužené tři body.



Sestavy



SK Čtyři Dvory České Budějovice
P. Sobolík [-] - T. Vajo [-] , M. Havelec [-] , T. Pecha [-] - T. Valta [-] , P. Váňa [-] (82. M. Sedlic [-] ) , V. Slepička [-] (60. M. Matušek [-] ) - P. Raab [-] , M. Fatura [-] (53. L. Nečekal [-] ) , J. Příhoda [-] - M. Rachač [-]

ŽK: 57. V. Slepička , 73. P. Váňa , 89. M. Matušek .
Hráči zápasu: P. Sobolík .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - KŘÍŽ Karel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.