R. Pouzar 43. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy si připsaly druhou remízu v řadě


Branky


43. R. Pouzar (p.) - 12. F. Koutník
0

Rudolfov i Milevsko uhrálo v minulém kole po bodu a stejný zisk zaznamenaly celky i ve vzájemném duelu. Na Koutníkovu branku odpověděl proměněnou penaltou Pouzar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko se na Rudolfově rychle rozkoukalo a dokázalo vsítit i první branku. Koutník se po standardce dostal k míči a zavěsil za Teringlova záda - 0:1. Domácí stihli před poločasem vyrovnat, když sám faulovaný Pouzar neváhal zahrávat penaltu a proměnil s jistotou na 1:1.

Druhý poločas už branky nepřinesl, Teringl s Dvořákem už neinkasovali. S postupem času se terén stával náročnějším a náročnějším a s tím ubývalo i zajímavýách situací. Remíza tak byla nakonec celkem očekávaným a zaslouženým výsledkem.



Sestavy


SK Rudolfov
T. Teringl [-] - J. Novotný [-] , Š. Prokeš [-] (57. R. Tyrpák [-] ) , O. Hajný [-] , Z. Kuna [-] - R. Pouzar [-] , D. Ryneš [-] , V. Baščevan [-] (69. M. Pexa [-] ) , J. Hrbáč [-] , J. Kovačič [-] (90. V. Dvořák [-] ) - J. Šindelář [-] (81. D. Hric [-] )

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - M. Novotný [-] , J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] , T. Vakoč [-] - L. Sedlák [-] (60. M. Suchan [-] ) , F. Koutník [-] , M. Sokolt [-] (89. J. Marvan [-] ) , J. Barda [-] (82. J. Pinc [-] ) , J. Komárek [-] - - P. Dvořák [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: Jarolím Jiří - KOTALÍK Petr, POLÁK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.