0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko na Požárkovu trefu nenašlo odpověď


Branky


0

Švehla a spol. dokázali udržet na milevské půdě nulu a Katovice tak přeskočily svého soupeře v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exdiviznímu Milevsku se zatím v krajském přeboru moc nedaří. Katovický celek se naopak v posledních zápasech nadechl k výborným výkonům. A začátek zápasu na těžkém terénu tomu odpovídal. Katovičtí vlétli do zápasu jako uragán a přišpendlili Milevské před vlastní vápno.

 

V 7. minutě hledal Blatský na malém vápně Cibulku, tomu chyběl kousek, aby poprvé ohrozil Šmitmajera v domácí brance. O minutu později se zjevil na malém vápně v dobré pozici Repa, ale svůj projektil poslal nad břevno. V 9. minutě vyslal Hajdušek přes celé hřiště do úniku Rejška, jeho střela skončila těsně vedle tyče. V tu dobu se zdálo, že i zápas v Milevsku se stane festivalem katovických neproměněných šancí. Chmury diváků hostujícícho celku však brzy zažehnaly mladé pušky. Jakub Miklas si na polovině hřiště převzal míč, ustál dva fauly a posunul míč na Michala Požárka. Populární Poži následně prokázal svoji chladnokrevnost v zakončení a svým gólem rozhodl zápas – 0:1. Na jeho přesnou střelu k tyči neměl domácí gólman žádnou šanci.

 

Zkoprnělí domácí se ke slovu dostali až po čtvrthodině hry. Alexa však střílel vysoko nad. Zvýšit naše vedení mohl ve 26. minutě Uher, který postupoval sám na Šmitmajera. Domácího gólmana obešel, jeho následnou střelu ale vykopli domácí z brankové čáry. Ke konci poločasu se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale k ohrožení Švehly je bezchybná defenzíva nepustila.

Ve stejném duchu začal i druhý poločas. Domácí se snažili, hosté je ale k ničemu nepustili. Šance naopak přibývalyna hostujícím kontu. V 57. minutě neprostřelil Rejšek houštinu domácích obránců. V 63. minutě Požárek hlavičkoval přesně pod břevno domácí branky a Šmitmajer vytáhl fantastický zákrok. V 68. minutě zblokovali domácí obránci gólovou střelu Uhra. O minutu později střílel Repa do šibenice, Šmitmajer se opět vytáhl a vyrazil míč na roh. V 78. minutě už Katovičtí zvedali ruce nad hlavu, ale Požárkovo tečovaná střela skončila těsně vedle. Minutu před koncem postupoval sám na Šmitmajera Zoubek, ale těsně minul.

 

Zdroj: http://www.fotbal-katovice.cz/



Ohlasy k zápasu



SK Otava Katovice
web klubu: Na hřišti exdivizního Milevska jsme podali výborný výkon a po celý zápas jsme byli lepším celkem. Oproti minulým zápasům venku jsme dokázali uhájit čisté konto. Vzadu jsme hráli bezchybně, naše zkušená obranná čtyřka nepustila domácí do žádné šance. Vepředu jsme se mohli spolehnout na Požárka, který prokázal chladnokrevnost v zakončení. Pochvalu si ale zaslouží všichni kluci, kteří na hřišti nechali všechny své síly. Vítězství v Milevsku je tou nejlepší pozvánkou na další domácí zápas, ve kterém přivítáme píseckou rezervu pod vedením Jana Zušťáka.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
J. Šmitmajer [-] - T. Vakoč [-] , M. Novotný [-] , J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] - J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (82. P. Novotný [-] ) , J. Alexa [-] (67. F. Koutník [-] ) , J. Marvan [-] , J. Pinc [-] (75. M. Sokolt [-] ) , J. Barda [-] -

SK Otava Katovice
T. Švehla [-] - L. Horejš [-] , T. Hajdušek [-] - L. Blatský [-] , K. Cibulka [-] , J. Miklas [-] (88. R. Kočí [-] ) , M. Repa [-] , J. Schánělec [-] , P. Rejšek [-] (77. D. Zoubek [-] ) - M. Požárek [-] (91. L. Černý [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 57. L. Sedlák - 62. J. Schánělec , 81. L. Horejš , 89. D. Zoubek , 90. M. Požárek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mach Jan - KRAUSKOPF Jiří, KLÁTIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.