Plačkovské zmrtvýchvstání zaskočilo hosty z Kamenice


Branky


0

V nepříjemných podmínkách horkého počasí na umělé trávě se spolu utkaly celky, jejichž výkony jsou v této sezóně jako na houpačce a vítězství pro sebe chtěly získat obě strany. Mnohem fotbalovější projev hostů jim ale nebyl příliš platný, domácí svou bojovností, která je zdobila zejména začátkem jarní části sezóny, dokázali získat všechny body a znovu se zapojit do boje o 5. místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez gólu

Do utkání vstoupily oba týmy poněkud opatrným projevem bez nebezpečnějších ofenzivních projevů. Více možností ke vstřelení gólu měla hostující Kamenice, ve finálové fázi útočníkům ale vždy chyběla přesnější muška. Ani ojedinělý útok domácích, kdy kolem několika obránců proklouzl Karel Vaňous, nezamířil mezi tři tyče. Jinak se toho k průběhu prvního poločasu příliš říci ani napsat nedá.

Dva góly rozhodly

Pokud byl první poločas nuda, tak o tom druhém platí přesný opak. Znovu to ale byla Kamenice nad Lipou, která začala lépe. Jedna z jejich povedených kombinací skončila přízemním centrem na hranici malého vápna, následnou střelu zneškodnil reflexivním zákrokem na brankové čáře brankař Novotný. Uteklo sotva pár minut a hosté měli další obrovskou šanci. Nikterak vysoký centr po přímém kopu propadl obranou až na penaltu. V jasné gólovce zasáhl precizním obranným zákrokem Zdeněk Svatoš a další šance Kamenice v krátkém sledu skončila neproměněná. Po tomto budíčku se herně projevovat začali mnohem více i domácí.

 

Netrvalo dlouho a konečně padl i první gól utkání. Míč za obranu si našel nabíhajícího R. Zemka, který svůj nájezd 1 na 1 spolehlivě proměnil. Vstřelený gól dodal mezihře Plačkova více klidu, naopak v řadách hostů byla znát rostoucí nervozita a z toho plynoucí mnoho nepřesností. Čím více se ale blížil konec utkání, tím více nabízeli Plačkovští soupeři svou specialtitu v podobě standardních situací kolem velkého vápna. Naštěstí pro domácí žádná z nich nedokázala ohrozit jejich bránu. K tomu všemu dokázal navíc přidat v 82. minutě gól na 2:0 Jan Svoboda a definitivně tak rozhodl o tom, že hráči Kamenice nad Lipou dnes odjedou domů s prázdnou.

 

AUTOR: L. Novotný



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankář): Těžký zápas v těžkých podmínkách pro obě strany. Pro nás jedině dobře, že jsme dokázali po čtyřech prohrách v řadě konečně zabrat a vyhrát. Do karet nám hrálo i to, že Kamenice sem evidentně nepřijela v úplné herní pohodě, což z nich pro nás udělalo ideálního soupeře na kterém své výkony restartovat. Za týden v Ústrašíně bychom to měli o poznání těžší. Chválit ale nikoho nebudu, když sem to tady udělal naposledy (po utkání v Žirově), plácali jsme se potom od prohry k prohře, takže počkám radši až po sezóně.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Moc krásy toto utkání nepobralo. Na obou stranách bylo k vidění řada nepřesností. I když jsme měli více balon v držení, herní nepohoda se ale opět projevila. Opět jsme měli možnosti na vstřelení branky, ale počínáme si špatně v zakončení. Soupeř nám dvakrát utekl do samostatného průniku a branky vstřelil. Chybí nám lepší zakončování a taky větší tlak do brány, tak aby nám tam spadl třeba nějaký náhoďák. Po obdržené brance byla také vidět naše frustrace a nesoustředění. To by se ale nemělo stávat. Je na nás vidět výsledkově nepovedené jaro.



Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - Z. Svatoš [-] (70. J. Svoboda [-] ) , F. Dobrovič [-] , T. Dobrovič [-] , K. Vaňous [-] , J. Kalivoda [-] , R. Zemek [-] (83. P. Svatoš [-] ) , M. Němec [-] , L. Jančička [-] , R. Tesař [-] , F. Mottl [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - D. Růžička [-] (56. L. Hadač [-] ) , J. Pfaur [-] , A. Schober [-] , J. Strašík [-] - J. Houser [-] , V. Spěváček [-] , T. Zahradník [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (83. P. Šiška [-] ) , P. Macháček [-] (64. A. Kos [-] ) -

ŽK: 52. F. Mottl , 65. T. Dobrovič - 86. T. Zahradník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POUL Daniel - PALÁN Michal (N), FILÍPEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.