5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 10:15

27.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr nastupoval už jako jistý mistr MSFL a potvrdil dominanci!


Branky


21. R. Vejvoda , 51. T. Komenda , 60. A. Krč , 65. T. Nuc , 76. A. Krč
0

Jistý vítěz MSFL mohl nastoupit do utkání uvolněně a potvrdil, že zaslouženě vyhrál celou soutěž. Vyškovu nadělil Uničov pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jedna branka

V 17. minutě předskočil Krč obránce a získal míč, který následně dával před bránu Komendovi, ten ale nedokázal v slibné šanci zakončit. V 19. minutě Binar sehrál signál z přímého kopu ze strany na Swiecha a jeho střela ze šestnáctky byl zblokovaná na roh, který rozehrál Kasal a domácí kapitán Vejvoda poslal domácí hlavou do vedení. Ve 25. minutě šel sám Vasiljev, Kollár jej vychytal a následnou dorážku vykopl z brány jeden z obránců. Ve 35.minutě přišel centr z pravé strany a Studený hlavičkoval těsně vedle.

Kanonáda

V 50.minutě rozehrál Kasal na přední tyč na Komendu a ten zvýšil na 2:0. V 60. Minutě byl v roli nahrávajícího znovu Kasal, který předložil míč před prázdnou bránu Krčovi. V 62.minutě trefil Krč šajtlí tyč. V 64.minutě se snažil Komenda přehodit Kollára ten jej vychytal, ale míč dorazil do odkryté brány Nuc. Poslední branka padla znovu po spolupráci Kasal Krč a druhý jmenovaný stanovil konečné skóre na 5:0.

OHLASY UNIČOVSKÝCH HRÁČŮ NA POSTUP (zdroj: www.radiokromeriz.cz)

Obránce SK Uničov Petr Rajnoha:    "Myslím, že když hráč vyhraje jakoukoliv soutěž, tak je to skvělý pocit a neskutečná euforie. Převládá naprostá spokojenost a radost. Vyhrát MSFL se jen tak někomu nepodaří. Každopádně přeji všem, aby si něco tak úžasného zažili. Sešlo se družstvo, které skvěle pracovalo a fungovalo jako kolektiv a to nás hnalo k takovým výsledkům. Nenajde se žádný kluk z týmu, který by trhal partu a měl by nějaké výstřelky. Doopravdy si to sedlo jako prdel na záchod.   Co se týče sestupu. Nováček Blansko spadne, to je jisté. Herně na tom nebyli vůbec špatně, ale trápila je koncovka. Dalším týmům sestup samozřejmě nepřeji. Co se týče postupu, tak dle mého názoru by se muselo hodně změnit, navíc většina z nás pracuje a má rodiny."     Kapitán SK Uničov Roman Vejvoda: "Je to úžasný pocit. Hlavně pro nás, co už jsme v Uničově hodně dlouho. Sešla se tu úžasná parta kluků, kteří drží při sobě a tak to tady bylo vždycky. Teď k tomu přibyla ta třešnička na dortu. Jsem na kluky pyšný. Pro mě osobně je to veliký úspěch. Není jednoduché chodit do práce a makat, abych stíhal těm mladším klukům. Ale stalo to za to. Manželka moc nadšená není, ale všem třem holkám co mám doma to splatím až skončím. Co se týče postupu, tak se vedení ještě nevyjádřilo, ale 90% nás pracuje, takže je to asi logické, ze zůstaneme v MSFL a budeme si fotbal užívat.    Osa týmu je spolu už delší čas, doplnilo se to výbornými kluky a dobré výsledky tak přišly samy. Ale musím říct za celé mužstvo, že jsme do toho šlapali celý rok. A také musím zmínit kvalitního trenéra Balcárka, který zná MSFL nazpaměť. Myslím si, že mužstvo zůstane pohromadě, maximálně jedna nebo dvě změny. O naše kluky je veliký zájem, což je skvěle pro uničovský fotbal a já mladý klukům fandím a přeji jim, aby to dotáhli co nejdál. Ale nikomu se odcházet moc nechce a z toho mám největší radost. S touhle partou chci ještě nějak čas hrát, takže není zbytí a zůstávám."     Záložník Tomáš Binar:   "Pro hodně z nás je to jeden z vrcholů kariéry. Myslím to tak, že takový úspěch se málokomu z našeho týmu povedl. Pro mě osobně je to obrovská výhra. Ti co ví, co jsem si prožil na podzim a celkově minulý rok, tak ví co to všechno pro mě znamená. Takže obrovsky úspěch obrovského kolektivu, v ničem jiném to není. Rád vzpomínám na každý zápas, protože jsme vytvořili partu, se kterou je radost hrát. Přece jen bych vypíchl 2 zápasy a myslím, že bych nebyl jediný. Určitě zápas v Hulíně, kdy jsme otočili ze stavu 0:3 na 6:3 a druhý zápas na HFK Olomouc, kde jsme otočili z 0:2 na 4:2. To jsou přesně ty momenty, kvůli kterým se ten fotbal hraje a tyhle zápasy určitě zůstanou ještě dlouho v paměti."


Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér SK Uničov: "Za celou sezónu musím poděkovat nejen hráčům, ale i celému vedení klubu a sponzorům, kteří vytvořili výborné podmínky, ve kterých se dalo dobře pracovat. Hlavně lidské vztahy jsou tady perfektní. Všichni tady tahali za jeden provaz."




Sestavy


SK Uničov
V. Nakládal [-] - R. Vejvoda [-] , R. Juřátek [-] , L. Koutek [-] (66. D. Dostál [-] ) , J. Swiech [-] - P. Kasal [-] , T. Binar [-] , T. Vasiljev [-] , T. Nuc [-] (66. P. Rajnoha [-] ) - A. Krč [-] , T. Komenda [-] (66. P. Purzitidis [-] )

MFK Vyškov
L. Kollár [-] - M. Jeřábek [-] , J. Hlavica [-] , D. Hodinář [-] (72. M. Hladký [-] ) , M. Rozehnal [-] (32. D. Němeček [-] ) - R. Nehyba [-] (66. T. Horváth [-] ) , L. Lahodný [-] , F. Studený [-] , M. Matocha [-] , M. Machálek [-] - J. Krejčí [-] -

ŽK: 65. T. Nuc - 88. J. Hlavica .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Duda Radim - MIKESKA Karel, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.