2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sigma ztratila v boji o prvenství


Branky


52. L. Fall , 61. D. Frimmel
0

Líšeň udělala důležitý krok za záchranou. V souboji předposledního s druhým týmem tabulky doma porazila béčko Sigmy Olomouc. Sigma tak potvrdila, že venkovní zápasy ji úplně nevoní. Líšeň se vítězstvím 2:0 dostala o bod před HFK Olomouc na čtrnáctou příčku. Sigma tak ztratila v boji o čelo MSFL s Uničovem, na který ztrácí už osm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky domácích

Líšeň se dostala do vedení v 52.minutě, kdy se trefil Lamine Fall. Náskok zvýšila o devět minut později. To se trefil útočník Denis Frimmel.



Sestavy


SK Líšeň
M. Rychetský [-] - D. Frimmel [-] (74. R. Čampa [-] ) , L. Daněk [-] (41. M. Bednář [-] ) , L. Fall [-] , P. Demeter [-] , A. Ovsepjan [-] , T. Zezula [-] , D. Pospíšil [-] , T. Machálek [-] , D. Krška [-] (82. V. Minařík [-] ) , M. Král [-]

SK Sigma Olomouc B
D. Gröger [-] - M. Surzyn [-] , O. Seibert [-] , J. Kotouč [-] - F. Richter [-] (84. M. Schmidt [-] ) , R. Látal [-] , R. Bala [-] , E. Antwi [-] , L. Vychodil [-] (66. Š. Danis [-] ) - - P. Voleský [-] , L. Neuer [-]

ŽK: 19. R. Bala , 55. J. Kotouč , 61. M. Surzyn .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Možíš Dušan - DOHNÁLEK Jan, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.