0:1
(0:0)
51. F. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

21.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko znovu bez bodu a je poslední


Branky


51. F. Žák
0

Záchranářský souboj nabídl duel v Blansku, které je ve výsledkové krizi a na podzim si připsalo bod pouze v první podzimním kole, kdy na svém hřišti remizovalo s Mohelnicí 1:1. Prohrou s 1.HFK Olomouc se domácí propadli až na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný start

První půlhodinka toho moc nenabídla, ale potom během pěti minut byly k vidění hned čtyři šance. Nejprve přesně po třiceti minutách hry tečoval centr Hanuš, ale Mucha byl pozorný. O minutu později na druhé straně po centru Vedrala hlavičkoval Žák do sítě, ale jen do té boční. Ve 34.minutě vystřelil z dvaceti metrů tvrdě Minx a Mucha míč vyrazil a následný centr Koláčka byl zblokován na roh. Ve 35.minutě se po výkopu Flodera dostal až ke střele ve vápně Stehlík ale stoper Řehák míč zblokoval na roh. 37.minuta a další šance, tentokrá ji měl Nekuda, který se ocitl osamcený za domácí obranou, ale jeho střelu vyrazil Floder na roh.

Jeden gól rozhodl

V 51.minutě měli hosté největší šanci utkání Nejprve na bližší tyči Floder reflexivně vyrazil Nekudovu střelu a dorážející Pyclík z výhodné pozice přestřelil. Ve stejné minutě se dokázali hosté prosadit, když střelou na zadní tyč překonal domácího brankáře Žák. Stejný hráč se v 63.minutě zbavil Šplíchala, nakonec jeho střelu zblokoval Gromský ve skluzu na roh. V 67.minutě mohli domácí vyrovnat. ani ne minutu byl na hřišti Chloupek a po přihrávce Kolaříka pálil na bránu, ale Mucha jeho střelu vyrazil.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - trenér FK Blansko: „Hodnocení našich zápasů je týden od týdne stále podobnější. Hrajeme se soupeři vyrovnané zápasy a o úspěchu či neúspěchu rozhodují maličkosti. Soupeř jednu z mála šancí promění a my můžeme akorát vypisovat konkurs na střelce, který by tu naši sérii protrhl. Zdánlivě dobrý los ze začátku jara se otočil proti nám, protože jsme všechna důležitá utkání o šest bodů prohráli o gól. Chybí nám zkušenosti z takových zápasů a rozdílový hráči, kteří by to v těch zlomových chvílích vzali na sebe. Těsně před poločasem máme super standardku, kterou si můžeme pomoct a jít do vedení. Nedáme a po změně stran inkasujeme. Pak zápas honíme, snažíme se to oživit střídáním, hned po vystřídání jde Chloupek ze strany sám na brankáře a nastřelí ho. V závěru křeč, hrajete do plných a jediný propadený míč, ze kterého můžeme ohrozit bránu, tak další střídající hráč Píšek přestřelil. Musíme věřit, že získané zkušenosti z této soutěže, ti kluci zúročí ve své další kariéře, protože je to pro ně velká škola. Vyzkoušeli si v praxi, že ta hranice mezi úspěchem a neúspěchem je hodně tenká. Někdy musíte mít i větší štěstí, ale hlavně větší kvalitu v těch nadstavbových věcech.“




Sestavy


FK Blansko
J. Floder [-] - P. Gromský [-] , L. Koláček [-] , L. Hanuš [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kučera [-] , J. Kratochvíl [-] (66. Š. Kolařík [-] ) , J. Minx [-] (66. L. Chloupek [-] ) , D. Duda [-] (82. S. Píšek [-] ) - J. Trtílek [-] , J. Stehlík [-]

1. HFK Olomouc
F. Mucha [-] - A. Řehák [-] , F. Přikryl [-] , F. Vedral [-] , L. Horka [-] - O. Buček [-] , J. Marek [-] (82. J. Šteigl [-] ) , T. Langer [-] - P. Nekuda [-] , O. Pyclík [-] (73. T. Wolf [-] ) , F. Žák [-] (87. M. Krejčí [-] )

ŽK: 17. J. Stehlík - 65. F. Přikryl .
Počet diváků: 247. Rozhodčí: Cieslar Ondřej - BUREŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.