0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 10:30

20.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Standardní situace rozhodly utkání


Branky


0

Dva brzké góly ukázaly, jak bude vypadat tento zápas. Otrokovice hladce čtyřmi góly porazily béčko Zlína, který tak nenavázal na bod z Mohelnice. V Mohelnici narozdíl od dnešního utkání zvládl pohlídat standardky. Dnes z nich inkasoval tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly během čtyř minut

Již v osmé minutě udeřili hosté po rohovém kopu. Na míč si naskočil Nzembi a uklidil míč na zadní tyč. O čtyři minuty později znovu rohový kop, velmi podbně zahraný, ale tentokrát se prosazuje Juráň. Ve 26.minutě mohl dát domácím naději Chwazscz, ale v šanci trefil břevno. Ve 38. minutě stejného hráče vychytal ve vyložené šanci Juřík.

Znovu špatný začátek domácích

Čtyři minuty po přestávce už to bylo 0:3. Nzembi vystřelil brankář míč vyškrábl, ale podle rozhodčího až za brankovou čárou. 68.minuta přinesla čtvrtý gól, z toho třetí ze standardky. Znovu po rohovém kopu. Petr Kurtin uklidil míč hlavou do sítě.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Rozdíl byl v tom, že soupeř byl důraznější a vyhrával souboje silově. Hlavně pak zvládli lépe standardky, dali nám tři góly ze standardek, konkrétně z rohu. My jsme sice byli fotbalovější než v Mohelnici, ale nestačilo to. Jsem zklamaný z výkonu některých hráčů a musím ocenit výkon soupeře.

FC Zlínsko
Marek Sedlák - trenér FC VIktoria Otrokovice: Jsem spokojený. Vyhráli jsme 4.0 venku takže v celém týmu panuje spokojenost. Utkání rozhodly standardky a soupeř již nenašel sílu dostat se do zápasu.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] (84. J. Matyáš [-] ) , M. Vašulka [-] , F. Košák [-] , D. Petřík [-] (70. J. Janků [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , V. Mlýnek [-] , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-] (60. F. Novák [-] )

FC Zlínsko
D. Juřík [-] - T. Mazouch [-] , P. Kurtin [-] , M. Němec [-] (58. E. Hradil [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Juráň [-] , T. Zábojník [-] , M. Vavruša [-] (56. O. Šuranský [-] ) , T. Mlýnek [-] , D. Nzembi [-] (71. S. Issaka [-] ) , T. Dekleva [-]

ŽK: 19. A. Tkadlec , 39. Š. Chwaszcz , 56. R. Michálek - 32. P. Kurtin , 33. M. Němec , 88. T. Dekleva .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - DOHNÁLEK Jan, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.