L. Hapal 47.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

19.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Neuvěřitelný počet šancí, přesto jen bod


Branky


0

Mohelnice chtěla navázat na výhru z minulého týdne proti Hlučínu v zápase se Zlínem. Měli jim co vracet, protože na podzim ve Zlíně prohráli 2:1 gólem z druhé nastavené minuty. Zlín se docela dobře vypořádal se ztrátou kapitána Malenovského a dnes za ně nenastoupil ani Bartolomeu. V Mohelnici uhrál bod za remízu 1-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mohelnice pálila šance

První poločas byl jasně v režii Mohelnice, stejně jako celé utkání. Hned na začátku zahrozil Hapal, když po rohovém kopu hlavičkoval do břevna. Po závaru po dlouhém autu Heidenreicha měl šanci Bača, ale brankář hostí míč vyrazil na roh. Vokounovi naopak chyběl krok k zakončení do prázdné brány. A když po dalším rohu, kterých si Mohelnice vytvořila nespočet, hlavičkoval Fišara z malého vápna přesně do míst, kde stál brankář, šlo se do kabin bezbranek.

Stejná písnička jako v první poločase

Druhý poločas začal stejně jako druhý skončil. Mohelnice se dostávala do šancí. Paradoxně dala gól z takové šance nešance. Fiala v nouzi našel Hapala, který z nulového úhlu vystřelil po zemi na zadní tyč, od které se míč odrazil do brány a Mohelnice vedla 1:0 ve 47. minutě. Po deseti minutách domácí propadli ve středu hřiště, když Mlýnek měl mnoho prostoru a z pětadvaceti metrů vypálil po zemi a k překvapení všech brankář Hora na míč, který zapadl k tyčy jeho brány nedosáhl. Mohelnice si potom vytvořila ještě mnoho šancí. Jednu z nich zlínští vykopávali z brankové čáry. Lob FIaly zase vytáhl brankář na roh. Týmy se tak rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


FK Mohelnice
Jaroslav Rolinek - trenér FK Mohelnice: V utkání jsme si vytvořili mnoho šancí, které jsme však neproměnili. Dali jsme gól z takové pološance akorát. Byl to zápas, který jsme měli zvládnout a vyhrát. Mrzí mě to, je to ztráta.

FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér FC FASTAV Zlín B: Mohelnice byla lepším týmem, ale musím pochválit kluky jak to odbojovali. Měli jsme problémy poskládat sestavu. Byli s nama kluci z devatenáctky a někteří kluci hráli na postech, na kterých nehrají. Jsem rád za bod.



Sestavy


FK Mohelnice
J. Hora [-] - J. Heidenreich [-] , R. Kuba [-] , F. Markovič [-] , V. Fiala [-] - J. Fišara [-] , M. Bzirský [-] , J. Svoboda [-] , D. Bača [-] , M. Vokoun [-] (80. M. Olejník [-] ) - L. Hapal [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Dostál [-] - M. Mlýnek [-] , M. Vašulka [-] , F. Košák [-] , D. Petřík [-] , Š. Chwaszcz [-] , V. Mlýnek [-] , J. Žůrek [-] , M. Blanař [-] (89. J. Pafka [-] ) , A. Tkadlec [-] , R. Michálek [-]

ŽK: 25. V. Fiala , 71. M. Bzirský , 87. L. Hapal - 59. A. Tkadlec , 69. R. Michálek , 76. F. Košák .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Hlubinka Jakub - NOVÁČEK Ivo, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.