2:2
(1:2)
19. J. Pokorný (vl.)
25. V. Crkal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín si odváží z Velkého Beranova bod


Branky


16. R. Ganzwohl , 63. K. Eliáš - 19. J. Pokorný (vl.) , 25. V. Crkal
0

Velký Beranov se v dálničním derby rozešel s hostujícím Měřínem smírně 2:2. Na úvodní branku domácích dokázali hosté zareagovat a do kabin odcházeli spokojenější. V druhé půli aktivnější domácí dokázali srovnat, ale i přes čtvrthodinovou přesilovku se jim další branku vstřelit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali do poločasu otočit

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří byli v úvodu aktivnější. Již v 16. minutě poslal Velký Beranov do vedení střelec Richard Ganzwohl - 1:0. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a hosté z rohového kopu vyrovnali, když si míč za záda vlastního brankáře srazil Jaroslav Pokorný - 1:1. Zanedlouho poté se dokonce hosté dostali do vedení zásluhou Václava Crkala. Měřínští se během první půle převážně soustředili na bránění, zatímco domácí drželi míč a snažili se o kombinac. Do konce prvního poločasu se jim však vyrovnat nepodařilo a tak se tedy šlo do kabin za stavu 1:2.

Domácím se podařilo brankou Eliáše vyrovnat

Druhý poločas začal stejně tak, jako skončilo úvodní dějství, tedy tlakem domácích, kteří během přestávce poslali na hřiště zkušené Smejkala s Hladílkem. Hosté dokázali úspěšně odolávat tlaku až do 63. minuty, kdy vyrovnal Kamil Eliáš. V 76. minutě zamířil předčasně do sprch hostující kapitán Martin Kolda, který za tvrdý zákrok za hranicí pravidel obdržel druhou žlutou kartu. Domácí se hanli za vstřelením rozhodující branky, ale hostující obrana i v oslabení dokázala udržet remízový stav až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího.

V předehrávaném 14. kole přivítá Velký Beranov Třebelovice a Měřín zavítá na půdu vedoucí Náměště.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
M. Havlín [-] - F. Molva [-] (46. F. Smejkal [-] ) , P. Tomášek [-] (46. J. Hladílek [-] ) , M. Hecht [-] , J. Štumar [-] , P. Kittler [-] - K. Eliáš [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] - M. Neshyba [-] (58. V. Molva [-] ) , R. Ganzwohl [-]

TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - M. Kolda [-] , M. Hladík [-] , V. Procházka [-] (88. L. Doležal [-] ) , M. Matoušek [-] , V. Crkal [-] , T. Bublán [-] , J. Šoukal [-] , M. Kožený [-] (66. J. Procházka [-] ) , T. Láznička [-] , K. Kružík [-]

ŽK: 24. J. Štumar , 62. R. Ganzwohl , 76. P. Kittler - 32. M. Hladík , 62. M. Kolda . ČK: 76. M. Kolda .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SLIŽ Emil - FOTR Jan, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.