6:2
(3:1)
44. M. Máca
54. L. Broža (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec si doma poradil s Třebelovicemi


Branky


8. F. Kovář , 24. T. Toufar , 30. M. Černý , 66. M. Černý , 68. F. Kovář , 90. F. Kovář - 44. M. Máca , 54. L. Broža (vl.)
0

Moravec v domácím prostředí dokázal navázat na předchozí výsledky a bez větších problémů porazil Třebelovice. Domácí se udrželi na třetí pozici, zatímco hosté budou v druhé polovině soutěže bojovat o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali dvoubrankový náskok

Domácí byli od úvodních minut aktivnější a drželi míč na svých kopačkách. V 8. minutě po autovém vhazování z pravé strany nacentroval Červinka přesně na hlavu volného Františka Kováře a ten zamířil přesně pod břevno - 1:0. Hosté hrozili pouze z nakopávaných míčů na osamoceného útočníka Mácu. V 16. minutě mohl po individuální akci Kachlíka přidat druhý gól Kovář, ale jeho střelu vyrazil Nesiba na roh. V 24. minutě zahrával přímý kop z levé strany Slavíček a míč posadil přesně na hlavu Tomáše Toufara, který byl u míče dříve než brankář - 2:0. V 28. se domácí Juračka uvolnil přes dva bránící hráče, obešel i brankáře, ale jeho střelu na brankové čáře dokázal odvrátit vracející se obránce. V 30. minutě se mohli domácí potřetí radovat. Filip Kudiovský našel přízemním centrem z levé strany přesně Martina Černého, který zamířil přesně k tyči - 3:0. S hosty to v tuto chvíli vypadalo velmi zle, proto změnili své rozestavení a do útoku se k Mácovi vysunul Krula. Po souboji na středu hřiště hostující Máca tvrdě fauloval domácího Černého, do strkanice se s Mácou zapojil Tomáš Toufar a nakonec byli oba rádi pouze za žlutou kartu. V 39. mohl definitivně rozhodnout Červinka, ale jeho střelu z hranice malého vápna nádherně vykryl hostující Nesiba. Udeřilo tedy těsně před přestávkou na druhé straně. Na dlouhý výkop brankáře Nesiby si za obranu domácích naběhl Marek Máca, který dokázal i přehodit brankáře Pokorného - 3:1. Do poločasu mohli hosté snížit na rozdíl jediné branky, ale střelu Kruly z velkého vápna Pokorný vyrazil.

Domácí si již tři body nenechali vzít

První šanci v druhé půli hry si vytvořili domácí, když Toufar našel Kováře, který se dokázal uvolnit, ale branku Nesiby přestřelil. Z následného odkopu od brány si za obranu naběhl Máca a jeho tečovanou střelu z pravé strany srazil do vlastní branky vracející se Broža - 3:2. V 66. minutě vrátil domácím dvoubrankové vedení kapitán Martin Černý, který dostal přihrávku před prázdnou branku od Filipa Kudiovského - 4:2. O dvě minuty později bylo definitvně rozhodnuto. František Kovář vystřelil z dvaceti metrů přesně k levé tyči - 5:2. Od této chvíle nebylo o vítězi utkání pochyb a mohl začít festival zahozených šancí domácích. Největší příležitost zahodil střídající Hanák, který po nahrávce Černého netrefil prázdnou branku hostů. V dalších příležitostech neuspěli Kudiovský, Kovář a Juračka. V poslední minutě zápasu si na roh Kudiovského naskočil František Kovář, který tak završil hattrick a upravil konečné skóre na 6:2 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Moravec
Pavel Černý - vedoucí mužstva: Od začátku jsme byli jasně lepším týmem a diktovali tempo hry. Rychlou kombinační hrou jsme dostávali třebelovické hráče pod tlak a převahu jsme zúročili "pouze" šesti góly. Hosté se ani nesnažili nějakým způsobem tvořit hru a jenom nakopávali dlouhé míče na svého nejlepšího střelce Mácu. Bohužel jsme si vybrali dvě slabší chvilky ze kterých soupeř skóroval, ale to nezměnilo nic na našem zaslouženém vítězství.

TJ Třebelovice
Marek Máca - hrající asistent: Neustále nás kosí marodka a malý počet hráčů. Na utkání jsme dorazilI s 11 hráči (z toho jeden ročník 2001 a jeden hráč na výpomoc, abychom vůbec složili základní 11). I tak jsme opět brzo inkasovali po nedůrazu ve velkém vápně. Domácí se dostali na koně a během půl hodiny jsme byli zralí na ručník. Před pauzou jsme mohli snížit na rozdíl jedné branky, ale domácí podržel brankář Pokorný. Ve druhé půli jsme se brzy vrátili do hry, díky vlastní brance, ale poté opět přišly hrubé chyby v záloze a domácí během pár minut rozhodli, kdo bude brát tři body. Domácím gratulujeme k zaslouženému vítězství a klobouk dolů před ULTRAS domácích !!!



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - L. Broža [-] , M. Černý [-] , F. Kovář [-] , L. Slavíček [-] (79. L. Tulis [-] ) , J. Kachlík [-] , P. Červinka [-] (69. M. Hanák [-] ) , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] (75. O. Broža [-] ) , F. Kudiovský [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Máca [-] , J. Krula [-] , M. Kabelka [-] , J. Jurka [-] , K. Kapko [-] , M. Čurda [-] , P. Sedlák [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , D. Janíček [-]

ŽK: 35. T. Toufar , 51. F. Kovář - 23. M. Čurda , 35. M. Máca , 43. J. Čurda , 72. K. Kapko .
Hráči zápasu: M. Černý , F. Kovář - M. Máca .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - KOPŘIVA Miroslav, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.