Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany si doma poradily se Štěpánovem


0

Domácí vysokým vítězstvím nad Štěpánovem potvrdili své druhé místo v tabulce. Hráči Štěpánova naopak již popáté za sebou prohráli a po výborném vstupu do soutěže se jich ještě budou týkat záchranářské starosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Prokeš poslal domácí do vedení

Domácí vstoupili do utkání aktivně s cílem rychlé branky. První vážnější příležitost si domácí vypracovali v 13. minutě, ale Řezáčovu střelu zvládli hosté zablokovat na rohový kop. Skóre se tedy poprvé měnilo v 20. minutě, kdy Martin Fojtášek výborně vyvezl míč a našel za obranou hostí naběhnutého Sedláčka, který přihrávkou vybídl Zdeňka Prokeše a ten střelou ve skluzu překonal padajícího brankáře hostí Dudáka - 1:0. V 25. minutě na straně domácích vystřídal zraněného Horáka uzdravený tahoun mužstva Ivo Koníř. Právě Koníř měl další příležitost na změnu skóre, kdy si v 35. minutě naběhl za obranu a z úhlu běžel sám na brankáře Dudáka, který dokázal jeho zakončení vyrazit. Ve 42. minutě unikl hostující obraně opět Koníř, který centrem našel Řezáče a ten prostřelil Dudáka podruhé. Branka ale nebyla uznána, protože rozhodčí odpískal faul na centrujícího Koníře. Domácí se tedy museli po první půli spokojit pouze s jednobrankovým náskokem.

Dukovany postupně navyšovaly skóre na konečných 5:0

Krátce po změně stran se zranil hostující brankář Dudák, kterého musel vystřídat v brance trenér Ivo Jílek. V 53. minutě jeho pozornost vyzkoušel z dálky Řezáč, ale nastřelil břevno. Skóre se měnilo podruhé v 58. minutě, kdy Sedláček vysunul naběhnutého Řezáče, který dokázal Jílka obstřelit - 2:0. V další příležitosti Řezáč těsně minul po centru Koníře z trestného kopu. V 72. minutě se již Miroslav Řezáč své druhé branky dočkal, když využil opět nahrávku Sedláčka - 3:0. V 78. minutě se zapsal do listiny střelců i střídající Josef Železník, který se dokázal uvolnit ve velkém vápně a krásnou střelou zvýšil již na 4:0. Závěrečnou branku utkání si připsal domácí Petr Sedláček, který vrátil do sítě míč odražený od spojnice po Konířově trestném kopu. V samotném závěru utkání ještě vystihl malou domů hostů Marek Jašek, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Rostislav Štork - trenér: Byli jsme jednoznačně lepší a vyhráli celkem hladce.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - M. Jašek [-] , J. Fojtášek [-] , M. Řezáč [-] (80. L. Pelán [-] ) , O. Horák [-] (25. I. Koníř [-] ) , J. Černý [-] (63. J. Železník [-] ) , M. Fojtášek [-] , P. Sedláček [-] , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-]

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
V. Dudák [-] (50. I. Jílek [-] ) - D. Fiala [-] , V. Kutnyk [-] , O. Hrubeš [-] , M. Novák [-] - J. Veselský [-] , O. Denysiuk [-] , T. Samek [-] (60. T. Richter [-] ) , V. Kovalchuk [-] - J. Šikula [-] (83. R. Jílek [-] ) , J. Ludvík [-] -

ŽK: 45. Z. Prokeš - 21. O. Hrubeš , 41. D. Fiala , 82. O. Denysiuk .
Hráči zápasu: M. Řezáč , P. Sedláček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POJEZNÝ Jan - KŘEN Filip, HOLÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.