Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:00

13.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedvědice v důležitém souboji udolala Křoví


0

Domácím se velice povedl vstup do utkání a rychle vedli o dvě branky. Hostům se podařilo snížit, navíc byl vyloučen domácí Krejčí. V úvodu druhé půle vrátil domácím dvoubrankové vedení Burýšek. Hosté opět snížili, ale víc se jim již nepodařilo. Nedvědice si výhrou upevnila sedmou příčku v tabulce, Křoví zůstává předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli výborný vstup do utkání

Domácím fotbalistům se povedl výborný vstup do utkání a hned v 1. minutě se mohli radovat. Po nahrávce Škutchana se prosadil přízemní střelou Roman Šikula, který navázal na své představení v minulém domácím utkání proti Třebelovicím, ve kterém se mu podařilo vstřelit hattrick. V 9. minutě hry zvýšil na rozdíl dvou branek Filip Škutchan, kterému gólovou nahrávku vrátil Šikula. Domácí i nadále pokračovali v aktivní hře, ale další vytvořené příležitosti proměnit nedokázali. Udeřilo tedy na druhé straně, v 32. minutě, kdy se ze situace na hraně ofsajdu dokázal prosadit Robin Roštinský - 2:1. V závěru první půle byl ještě vyloučen domácí obránce Radek Krejčí za kopnutí zezadu. Dle domácích se jednalo o velmi přísné vyloučení, když pád hostující hráč velmi přihrál. Do kabin tedy odcházeli domácí s jednogólovým náskokem.

Hosté srovnali počet vyloučených, skóre již ne

Do druhé půle se dal očekávat nástup hostů, kteří se proti deseti snažili o vyrovnání. Naštěstí pro domácí se v 50. minutě sám před brankářem nemýlil Josef Burýšek - 3:1. Následoval opět festival zahozených šancí převážně na straně domácích, kteří byli i v deseti lepším týmem na hřišti. I přesto se hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky, když se z rychlého brejku prosadil Martin Kalina - 3:2. V 75. minutě se ppoměr sil na hřišti vyrovnal, když za urážky fanoušků putoval do sprch i hostující Jan Kašpar. Do konce zápasu se již hosté na vyrovnání nezmohli a tak mohli domácí oslavit veledůležité tři body.

Domácí Nedvědice ted díky zlepšené formě ke konci podzimní části přezimuje i po předehrávce v první polovině tabulky. Fotbalisté Křoví nedokázali navázat na minulou výhru v derby s béčkem Velké Bíteše a v předehrávaném 14. kole se utkají v zápase o šest bodů s posledními Hartvíkovicemi.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Radek Šikola - trenér: Křoví bylo zatím jasně nejslabším mančaftem, se kterým jsme se v I. B třídě utkali. Měli jsme vyhrát mnohem vyšším rozdílem.




Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
M. Tužinský [-] - R. Krejčí [-] , D. Bracek [-] (88. M. Škvařil [-] ) , J. Burýšek [-] (86. M. Vašíček [-] ) , M. Havlíček [-] , R. Šikula [-] , V. Štefka [-] , L. Jirásek [-] , D. Mareš [-] , F. Škutchan [-] , J. Veselský [-]

TJ Sokol Křoví
Z. Sára [-] - M. Kalina [-] , P. Křístel [-] , J. Kašpar [-] , L. Němec [-] , M. Němec [-] , M. Domes [-] , M. Škorpík [-] (72. L. Koudelka [-] ) , J. Chlup [-] , L. Tichý [-] , R. Roštinský [-]

ŽK: 30. R. Šikula , 60. J. Veselský , 65. M. Havlíček , 88. V. Štefka - 27. R. Roštinský , 56. M. Němec . ČK: 43. R. Krejčí - 75. J. Kašpar .
Hráči zápasu: F. Škutchan , J. Burýšek - M. Kalina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NESTROJIL Zbyněk - NOVOTNÝ František, KŘEN Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.