0:1
(0:0)
67. J. Kunc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany vyhrály v Radešínce a drží druhé místo


Branky


67. J. Kunc
0

Ve šlágru kola přivítala čtvrtá Radešínská Svratka hráče Dukovan, druhého týmu tabulky. V utkání vyčnívaly obrany nad útokem a o osudu utkání rozhodl jedinou brankou utkání hostující Jakub Kunc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Utkání mezi čtvrtým a druhým týmem tabulky bylo do počátku na těžkém terénu vyrovnané.
Do první šance se dostali hosté, kdy po autu do vápna se hráč č 17(dopiš si jméno Luky J) obtočil kolem domácího obránce, ale střelou na zadní tyč netrefil branku. Po té se osmělili i domácí a zejména po rohových kopech hrozili, bohužel jen hlavičkami mimo. Ve 35 minutě se dostal míč za obranu domácích, ale Ivo Plhal netrefil míč na dlouhou nohu přesně, takže ji brankář hostů stihl zpacifikovat.

Jakub Kunc rozhodl o výhře hostů

Druhá půle se odehrávala stejně jako první od vápna k vápnu bez výrazných brankových příležitostí. Až v 58 minutě Ivo Plhal, po výborně zahrané standartní situaci, prodloužené na zadní tyč hlavičkoval zcela sám, bohužel opět jen do brankáře hostí. V 66. minutě se hosté z ničeho nic radovali, kdy po rohu na přední tyč zavěsil Jakub Kunc. Poté se domácí vrhli do útoku, ale na těžkém terénu a proti výborně bránícímu soupeři se jim nedařilo vyrovnat. Poslední možností byl přímý volný kop z hranice velkého vápna, ale Ivo Plhal neměl svůj střelecký den a i tuto střelu mu dokázala obrana hostí vyhlavičkovat z brankové čáry.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Michal Strachoň - trenér: Vyrovnané utkání, bohužel se ztrátou pro nás. Hosté dokázali výborně bránit a nepouštět nás do větších brankových příležitostí.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - Z. Starý [-] , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] , J. Novák [-] (66. J. Chrást [-] ) , M. Mužátko [-] , J. Dvořák [-] (70. J. Dostál [-] ) , R. Havránek [-] (81. P. Veselý [-] ) , J. Janů [-] , M. Drdla [-] , O. Hudeček [-]

SFK Dukovany 2001
J. Boreš [-] - M. Jašek [-] , M. Řezáč [-] , J. Fojtášek [-] , O. Horák [-] (75. J. Železník [-] ) , J. Černý [-] , M. Fojtášek [-] , P. Sedláček [-] (86. L. Pelán [-] ) , Z. Prokeš [-] , J. Kunc [-] , M. Němec [-]

ŽK: 30. M. Pekárek , 45. R. Havránek , 89. I. Plhal - 15. M. Němec , 24. M. Jašek .
Hráči zápasu: J. Boreš , J. Kunc .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: ZADINA Petr - PŮLPÁN Ondřej, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.