Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice v přestřelce udolaly Hartvíkovice


Branky


6. S. Michal , 22. J. Krula , 28. M. Máca , 55. M. Máca , 72. M. Máca - 8. R. Hadraba , 39. M. Moczár , 44. D. Horký , 84. M. Kafka
0

Domácí si v průběhu první půle vypracovali dvoubrankový náskok, o něj však ještě před odchodem do šaten přišli. Po obrátce si vzal slovo domácí kapitán Marek Máca, který hattrickem rozhodl o třech bodech pro Třebelovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali do půle srovnat

Za sychravého počasí přivítaly Třebelovice na domácí půdě druhého nováčka soutěže – Hartvíkvovice. Domácí hráči od začátku udávali tempo hry a především domácím kapitán Máca dělal po celé utkání hostující obraně velké problémy. Již v 6. minutě se po pěkném centru Kapko ocitl zcela sám na malém vápně Michal a hlavou otevřel skóre. Hosté ovšem blesku rychle odpověděli o dvě minuty později, když se prosadil Hadraba. Domácí i nadále udávali tempo hry. Nejdřív zahodil velkou šanci Máca a Krula nastřelil tyč. Branky se domácí diváci dočkali ve 22. Minutě, kdy se opět po dokonalém centru Kapka prosadil Krula – 2:1. O 6 minut později šli domácí do dvoubrankového vedení, když samostatný únik z půlící čáry proměnil Máca. Hosté z Hartvíkovic byli v tu chvíli na ručník, ale díky domácím chybám v rozehrávce se dostali v závěru poločasu ke dvou snadným brankám a srovnali na 3:3.

Marek Máca završil hattrick

Ve druhé půli to byli opět domácí, kteří v tomto utkání byli hladovější po třech bodech. V 55. Minutě vrátil domácím vedení po uniku opět Máca – 4:3. Třebelovice si zkomplikovali cestu za třemi body sami, když se nechal zcela zbytečně vyloučit domácí Michal. Hartvíkovice v tu chvíli vycítili šanci a vrhly se do útoku, což se jim nevyplatilo. V 72. Minutě utekl hostující obraně Máca, završil hattrick a dal domácím větší klid na kopačky. Opaření hosté se nedokázali v tu chvíli dostat do vyložených gólových šancí. Snížení se dočkali až 5 minut před koncem, kdy opět propadla domácí obrana a Kafka měl před sebou pouze prázdno bránu – 5:4. V poslední minutě utkání se ještě po rohovém kopu hosté dostali k jedné hlavičce, která ovšem skončila mimo tři tyče a tak body zůstaly zaslouženě v Třebelovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Marek Máca: Za stavu 3:1 jsme se nechali unést výsledkem a Hartíkovice využily naší laxnosti a do poločasu dokázali srovnat. Ve druhé půli jsme na soupeře vlétli a po 10 minutách šli opět do vedení. Zápas se poté zbytečně vyhrotil, což vyústilo ve vyloučení Standu Michala. Nezbývalo než se trošku zatáhnout a spoléhat na rychlé brejky, které nám vycházeli náramně. I v 10 lidech jsme mohli vstřelit několik branek, ale nakonec buďme rádi za důležité tři body.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - J. Krula [-] , M. Máca [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , P. Sedlák [-] , K. Kapko [-] , S. Michal [-] , V. Kotačka [-] , J. Čurda [-] , M. Čurda [-]

TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , M. Sýkora [-] , M. Kafka [-] , M. Outulný [-] - D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] , V. Rous [-] , D. Kopuletý [-] - M. Moczár [-] , R. Hadraba [-]

ŽK: 32. J. Rakušan , 36. V. Kotačka , 56. M. Máca , 62. M. Čurda - 51. M. Sýkora . ČK: 62. S. Michal .
Hráči zápasu: M. Máca , J. Rakušan - M. Kafka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DVOŘÁK Jiří - NOVOTNÝ František, KUČERÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.