Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec si odváží z Měřína tři body


Branky


0

Hostující Moravec využil zaváhání Velké Bíteše a Radešínské Svratky a díky výhře na půdě Měřína se dostal na třetí místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

Hostující fotbalisté vstoupili do utkání velmi aktivně a domácí zatlačili na jejich polovině. Hosté si vytvořili několik rohových kopů a právě na jeden z nich si ve 4. minutě naskočil František Kovář - 0:1. Filip Kudiovský zahrál roh na hranici malého vápna, domácí brankář Sysel zůstat stát na brankové čáře a Kovář trefil přesně. Hosté i nadále měli výraznou převahu. V 18. minutě se vytáhl domácí Sysel proti střele Kováře z dvaceti metrů. O chvíli později se ale skóre měnilo podruhé. František Kovář poslal po lajně Filipa Kudiovského, který našel přihrávkou pod sebe na malém vápně Pavla Červinku, který dával přesně do protipohybu brankáře - 0:2. Domácím se podařilo snížit z první střely na bránu, kterou hostující brankář Lukáš Fiala podcenil. V 32. minutě se střelou z třiceti metrů prosadil Tomáš Láznička. Hosté museli do konce poločasu nuceně vystřídat pilíř obrany Tomáše Toufara, proto jim velice pomohla situace ze 41. minuty, kdy Kovář přiťukl míč Červinkovi, který dokázal přehodit padajícího brankáře domácích a upravil tak skóre na poločasových 1:3.

Hosté si již vítězství nenechali vzít

Druhá půle již divákům nepřinesla tak kvalitní podívanou jako v úvodním dějství. Hned ve 48. minutě se proti tutovce Šoukala vytáhl hostující Fiala, který střelu z bezprostřední vzdálenosti vytáhl na rohový kop. Domácí se i nadále snažili o kontaktní branku a měli více ze hry. Hosté vsadili na pevnou defenzívu a hrozili z brejků. V 80. minutě se domácí dokázali hlavou prosadit, ale branka nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. S přibývajícím časem se domácím vkrádala na kopačky nervozita. Začali se zabývat více výroky rozhodčích a místo šancí sbírali žluté karty. Hosté si závěr již bez problémů pohlídali a odváží si z Měřína zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravec
Zdeněk Pokorný: Tři body z Měřína jsou pro nás v této situaci velmi důležité, posunuli jsme se díky nim do horní špice tabulky a zároveň jsme odrazili atakující Měřín. O našem vítězství rozhodl výborný vstup do utkání, kdy jsme si vypracovali hned několik gólových šancí a Měřín byl naši hrou zcela zaskočen. Po poločase jsme mohli vést i o více než dvě branky. V druhém poločase se obrázek hry změnil, domácí byli aktivnější a my hrozili spíše z brejků, skóre se však už neměnilo a tak si odvážíme zasloužené tři body. Na neinkasování v druhé půli se značnou měrou podílel brankář Fiala, který se s první letošní příležitostí v základní sestavě popasoval velmi slušně, dále bych vyzdvihl Brožu, který naskočil po zranění Toufara do rozjetého zápasu a úspěšně odrážel nápor domácí ofenzivy, v neposlední řadě také oba naše útočníky: Kováře a Červinku, kteří podali špičkové výkony.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
P. Sysel [-] - V. Procházka [-] , M. Matoušek [-] , V. Crkal [-] , D. Robotka [-] (74. L. Doležal [-] ) , T. Bublán [-] , J. Šoukal [-] , M. Kožený [-] , T. Láznička [-] , T. Bačák [-] (21. M. Hladík [-] ) , K. Kružík [-]

TJ Moravec
L. Fiala [-] - F. Kudiovský [-] (88. M. Hanák [-] ) , M. Černý [-] (90. L. Tulis [-] ) , F. Kovář [-] , L. Slavíček [-] , J. Kachlík [-] , O. Urbánek [-] , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , P. Juračka [-] , T. Toufar [-] (39. L. Broža [-] )

ŽK: 57. M. Kožený , 76. V. Crkal , 79. M. Matoušek , 81. M. Hladík , 90. K. Kružík - 20. M. Černý , 43. F. Kovář .
Hráči zápasu: P. Červinka , F. Kovář , F. Kudiovský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSKOČIL Pavel - TERBER Ondřej, BÁRTOVÁ Mirka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.